Meer duidelijkheid over financieringsaanvraag met indicatieve offerte en rekentool

   2 min. leestijd

Om u voortaan nog beter en sneller inzicht te geven in onze financieringsmogelijkheden, introduceert RNHB een nieuwe rekentool en sturen wij u na het indienen van uw financieringsaanvraag t/m €2.5 miljoen een indicatieve offerte waarin wij u direct meer duidelijkheid geven.  

Financiert RNHB het vastgoed dat ik als belegging in portefeuille heb of wil opnemen? Tegen welke rente en voorwaarden? Welke impact heeft dat ongeveer op mijn cashflow en dus op mijn directe rendement? Veelgehoorde vragen onder vastgoedbeleggers die snel inzichtelijk willen krijgen wat een financier voor hen kan betekenen. 

 Met onze geüpdatete, geavanceerde rekentool ontdekt u binnen 2 minuten wat de maximale financiering is die wij u kunnen verstrekken, tegen welk indicatief rentepercentage en wat dat betekent voor uw directe rendement.  U kunt deze berekening voor het gemak naar uw eigen emailadres sturen of direct gebruiken om een vrijblijvende aanvraag mee in te dienen.  

Meer financieringszekerheid 

Wie een aanvraag indient, krijgt vervolgens een indicatieve offerte opgestuurd waarin wij direct meer duidelijkheid geven over de mogelijkheden. Met de lancering van deze indicatieve offerte willen wij u helemaal aan het begin van het proces, daar waar u er het meeste behoefte aan heeft, vertellen wat wij voor u willen en kunnen betekenen. Concreet betekent dit dat wij u op basis van de door u aangeleverde gegevens laten weten of wij u een financiering kunnen verstrekken, tegen welke condities en voorwaarden, en welke kosten RNHB in rekening brengt. Ook vindt u een overzicht van de maximale hoofdsom van de lening en een indicatief rentepercentage. Deze zijn gebaseerd op de door u gekozen rentevast periode, looptijd, aflossingsvorm en het jaarlijkse aflossingspercentage bij het indienen van de aanvraag .  

Om tot een definitieve overeenkomst te komen, vertellen wij u hier bovendien welke vervolgstappen en documenten nodig zijn om tot een definitieve kredietovereenkomst te komen. 

Met de nieuwe indicatieve offerte en rekentool wil RNHB  particuliere en professionele beleggers, maar ook financieel adviseurs vooraf al zoveel mogelijk duidelijkheid geven. Inzicht krijgen in onze financieringsmogelijkheden, om op basis daarvan te besluiten of RNHB bij uw investeringsplannen past, is daar een belangrijk onderdeel van.