Over ons

Over RNHB

RNHB, dé vastgoedfinancier van Nederland

Wij zijn er voor iedereen die wil beleggen in vastgoed. Wilt u één beleggingspand of juist een complete portefeuille (her)financieren? Koopt u een woningbedrijfsruimte of een combinatiepand voor de verhuur? Dan bent u bij RNHB, dé vastgoedfinancier van Nederland, aan het juiste adres.  

Met het financieren van vastgoed als enige focus, hebben wij een enorme expertise opgebouwd in de Nederlandse vastgoedmarkt. Bij RNHB richten wij ons op wat wél kan, ook als er niet meteen een kant-en-klare oplossing is. Dat doen wij voor particuliere en professionele beleggers, met een financieringsbehoefte van €50.000 tot €50 miljoen en zelfs daarboven, door heel Nederland.  

2 Onze klanten 2

Onze klanten

We zetten alles op alles om datgene te doen waar u de meeste behoefte aan heeft: of dat nu het maken van een financiering op maat is bij grote financieringsaanvragen of juist de financiering van een kleiner object. Wij willen makkelijk benaderbaar zijn. Voor de één betekent dat direct duidelijkheid via ons extra beveiligde klantportaal, voor de ander is dat persoonlijk contact met onze relatiemanagers. Wat voor ons telt, is dat u zich vertrouwd en prettig voelt bij de financier van iets wat zoveel meer dan vastgoed alleen is. 

 

Waarom kiezen onze klanten RNHB? 

Meer dan 10.000 vastgoedprofessionals en startende beleggers gingen u voor. Wat bieden wij onze klanten? 

  • Ruime financieringsmogelijkheden. Van €50.000 tot €50 miljoen.  

  • Verbouwen, verduurzamen én transformeren van vastgoed.

  • Financieringen van zowel woningen, als de meest uiteenlopende bedrijfsruimtes en combinatiepanden. Klein- en grootschalig.

  • Door heel Nederland, van Randstad tot krimpgebied.

  • Hoge (her)financiering tot 80% loan-to-value (LTV).

  • Verzilveren van overwaarde 

  • Een naadloze ervaring die aansluit bij waar u behoefte aan heeft 

  • RNHB biedt indien nodig maatwerk: wij kijken naar wat wel kan, ook als daar niet direct een kant en klare oplossing  voor is. 

4. Onze visie

Onze zekerheid

RNHB is een gezond bedrijf. Dat wil zeggen: wij verstrekken alleen een financiering als we erop vertrouwen dat onze klanten een goede, gezonde investering doen waar voldoende rendement mee kan worden behaald.  Daarvoor is kennis nodig. Van de markt, van de locatie waar het pand zich bevindt en van de wetten en regels die (gaan) gelden. Die kennis hebben we met +150 professionals  in huis. Maar ook onze jarenlange ervaring telt mee. Zo kunt u ervan uitgaan dat uw investering - en die van alle andere investeerders - veilig is bij ons. 

3. Duurzaamheidsnorm

Onze duurzaamheidsnorm

De leegstand in winkelstraten en op kantorenparken biedt veel kansen voor vastgoedbeleggers. Transformaties van werk - naar woonruimte, leveren een mooie bijdrage aan het oplossen van het woningtekort. Met nieuwbouw alleen redden we het niet. Transformaties in binnenstedelijk gebied worden net zo belangrijk. Gebeurt dat op een duurzame manier, dan draagt u meteen bij aan een comfortabele en gezonde woonsituatie voor uw huurders én een beter milieu. Als financier willen we dit soort prachtige initiatieven ondersteunen. Met speciale financieringen voor het verbeteren van uw vastgoed, maar vooral door net als u in kansen te blijven denken.  

Klik voor onze visie op transformaties 

2. Onze kennis

Onze kennis

Met meer dan 150 vastgoedprofessionals in ons team, weten we precies wat er op de Nederlandse vastgoedmarkt speelt. We specialiseren én verdiepen ons in (lokale) kansen, of deze zich nu in residentieel, commercieel of gemixt vastgoed voordoen. We zitten geregeld om de tafel met externe specialisten en vastgoedinvesteerders: kennis waar we zelf veel van opsteken, maar die we ook graag met u delen.  

Werken bij

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Vernieuwen is voor ons het allerbelangrijkste. We zijn een persoonlijke online dienstverlener die anders is dan wat u verwacht van een vastgoedfinancier. Werken bij RNHB is dan ook net een tikje anders dan normaal.