RNHB op PROVADA 2023

0

Nieuwe mogelijkheden en maatwerkoplossingen in de vastgoedmarkt 

RNHB was op 13, 14 en 15 juni wederom aanwezig bij PROVADA in de RAI Amsterdam. De grootste vastgoedbeurs van Nederland bood een uitstekende gelegenheid voor het RNHB-team om nieuwe mogelijkheden in de vastgoedmarkt te delen en te spreken over maatwerkoplossingen. Gedurende het evenement werden ook de laatste ontwikkelingen binnen RNHB besproken. Het team had de kans om te netwerken en waardevolle contacten te leggen tijdens de gezellige netwerkborrels die plaatsvonden.

Services van RNHB

RNHB is gespecialiseerd in het verstrekken van financiering voor residentieel, commercieel en gemixt vastgoed. Maar op PROVADA werden er ook andere services belicht. RNHB biedt enkele speciale diensten aan, waaronder de RNHB Doorgeefservice. Hiermee kunt u uw rente en andere aantrekkelijke leningscondities doorgeven aan de nieuwe eigenaar van uw pand. Daarnaast is er de RNHB Meeneemservice, waarmee u uw lening en rente gunstig kunt meenemen naar een ander pand. Bij RNHB kunt u ook profiteren van meer flexibiliteit in looptijden en aflossingsmogelijkheden, zoals het combineren van aflossingsvrije en lineaire leningen bij residentiële objecten en combinatiepanden, en de mogelijkheid om de bestaande lening te verhogen met één of meerdere leningdelen.

New Business Radio

Op de derde en laatste dag van PROVADA trapte Marga Boerman - Plugge, een collega van RNHB, de dag af met het Vastgoedmarkt ontbijtnieuws op New Business Radio, gepresenteerd door Ebru Umar. Deze sessie bood een kijkje in de visie van RNHB op de huidige vastgoedmarkt en gaf luisteraars waardevolle inzichten. De online sessie luistert u hier terug.

Ook heeft Vincent Cazemier MSc, namens RNHB, deelgenomen aan een ronde tafel gesprek over de voorgenomen Middenhuur-regulering van minister Hugo de Jonge en de gevolgen hiervan.

Vastgoedmarkt interview

Tot slot is Vastgoedmarkt, tijdens PROVADA, in gesprek gegaan met onze collega’s Andrea Hulshof en Marga Boerman- Plugge. In het artikel dat hierover is gepubliceerd, wordt er naast het brede aanbod aan financieringsoplossingen van RNHB ook dieper ingegaan op de flexibiliteit van deze oplossingen, waardoor deze naadloos passen bij de ontwikkelingen in de markt. Het volledige interview is terug te lezen op vastgoedmarkt.nl.

Wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen in vastgoedfinancieringen en maatwerkoplossingen? Of wilt u sparren over uw bestaande financiering of een nieuw project? De experts van RNHB staan voor u klaar.

Over RNHB

Bij RNHB begrijpen we de voortdurend veranderende vastgoedmarkt en innoveren we continu om aan uw behoeften te voldoen. We kunnen u helpen bij het financieren van elk type vastgoed, van huurwoningen tot allerlei vormen van commercieel vastgoed, woningen en transformaties in heel Nederland. 
 

U kunt bij ons terecht voor buy-to-let financieringen, senior lending, renovaties, transformaties, ontwikkelingsfinanciering, mezzanine- en brugfinanciering. We zijn een one-stop-shop om aan al uw financieringsbehoeften te voldoen.
Meer weten over onze visie op het huidige vastgoedklimaat? Dat leest u in onze vorige blog.