RNHB Verduurzamingshypotheek

block 1

Een positieve bijdrage leveren aan een duurzamere toekomst?

Verduurzaming wordt een steeds belangrijker onderwerp, zowel voor de samenleving als voor vastgoedbeleggers. Het draagt bij aan positieve gebiedsontwikkeling, verbetert het comfort voor huurders en bevordert waardeontwikkeling. Bij RNHB zijn we ervan overtuigd dat verduurzaming de toekomst heeft. Daarom hebben we de RNHB Verduurzaamhypotheek, een hypotheek die het verduurzamen van vastgoed aantrekkelijker maakt.

Wat houdt de Verduurzaamhypotheek in?

De verduurzaamhypotheek van RNHB is een speciaal ontwikkelde hypotheek voor professionele vastgoedbeleggers. Met deze hypotheek profiteert u van een rentekorting van 0,10%. Bovendien betaalt u geen bouwdepotkosten. Het interessante aan deze hypotheek is dat deze ook geschikt is voor panden die een transformatie ondergaan.


Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan de Verduurzaamhypotheek van RNHB. U komt in aanmerking voor deze hypotheek en alle financiële voordelen als u voldoet aan de volgende criteria:

 • De financiering heeft betrekking op een residentieel pand of een combinatiepand.

 • De beleggingsfinanciering bedraagt maximaal €2,5 miljoen.

 • Het bouwdepot wordt gebruikt voor de renovatie, verbouwing of transformatie van het pand.

 • Na de verbouwing heeft het pand minimaal energielabel B.

 • De Verduurzaamhypotheek is alleen beschikbaar voor professionele vastgoedbeleggers.

 • De rentekorting van 0,10% geldt voor de eerste rentevaste periode.

 • U dient het nieuwe energielabel uiterlijk 3 maanden na de voltooiing van de verbouwing of na het vervallen van het bouwdepot aan te leveren bij RNHB.


De Verduurzaamhypotheek is bedoeld voor professionals die duurzaam willen verbouwen of transformeren. U wordt beschouwd als professional als u vanuit uw beroep of bedrijf opereert, of wanneer uw vastgoedinkomsten meer dan 30% van uw bruto jaarinkomen (of meer dan €35.000) bedragen. De Verduurzaamhypotheek is beschikbaar voor financieringsaanvragen tussen €50.000 en €2,5 miljoen. Voor aanvragen boven de €2,5 miljoen bieden wij maatwerkoplossingen aan.

Wat betreft de maximale Loan-to-Value (LTV): voor residentieel vastgoed geldt een maximum van 80% van de marktwaarde in verhuurde staat, terwijl voor combinatiepanden een maximum van 75% van de marktwaarde in verhuurde staat geldt.


Met de RNHB Verduurzaamhypotheek zet RNHB een belangrijke stap richting een duurzamere vastgoedsector. Deze hypotheek biedt professionele vastgoedbeleggers de mogelijkheid om te investeren in verduurzaming en tegelijkertijd financieel voordeel te behalen met een rentekorting. Het is een win-winsituatie, waarbij zowel de maatschappij als de belegger profiteren van duurzame gebiedsontwikkeling en waardevermeerdering.

Bent u geïnteresseerd in de Verduurzaamhypotheek van RNHB of wilt u de hypotheek aanvragen?  Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verduurzamen van uw vastgoedportefeuille.

Lees meer op :https://www.rnhb.nl/financiering/verduurzaamhypotheek of neem contact met ons op via telefoonnummer 030 - 799 66 66. 


Samen kunnen we een positieve bijdrage leveren aan een duurzamere toekomst!

Disclaimer

Aan de inhoud van deze communicatie kunnen geen rechten worden ontleend. RNHB en (eventuele) andere leveranciers accepteren geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze publicatie en/of de informatie welke via deze publicatie wordt verstrekt. Deze informatie behelst op geen enkele manier een aanbod, advies of financiële dienst. RNHB biedt alleen financiering en  geeft geen advies. Laat u daarom goed informeren door een adviseur over eventuele risico’s voordat u een financiering afsluit. 

Blijf op de hoogte

 • Insights van experts uit de vastgoedmarkt                       

 • Onze visie op financieren en de markt                                           

 • Rente updates en andere relevante wijzigingen       

Onze financieringen

 • Residentieel, commercieel of gemixt vastgoed financieren?
 • Vind al onze financieringen in één handig overzicht.
 • Voor startende beleggers en investeerders met een financieringsbehoefte tot €100 miljoen.