Mede mogelijk gemaakt - Header redesign

Meerdervoort preview

Meerdervoort

Precisely in a period of rapid interest rate rise, Meerdervoort financed the Data Club Offices in Amersfoort. An interest rate based on Euribor with interest rate ceiling ensured a successful transaction. 'Thinking in creative solutions, especially as a financier, is crucial at such a moment.'

Preview Billy Reen

Reen Vastgoed

Billy Reen van Reen Vastgoed transformeerde een voormalig café in Bolsward naar woonruimte. ‘Ondernemen is vooruitdenken. Samenwerken met een partner die aan één woord genoeg heeft, is dan extra prettig.’

070 Vastgoed

070 Vastgoed

Martijn Lentze is met zijn 070 Vastgoed één van de actiefste partijen in Den Haag in het herontwikkelen en transformeren van bestaande bouw. Met als kers op de taart een kerk.

Schipper Bosch

Schipper Bosch

Schipper Bosch won in 2020 de Gulden Feniks voor de gebiedstransformatie van de Nieuwe Stad in Amersfoort. RNHB financierde de transformatie van het markante Nefkens gebouw. 

Urban Climate Architects

Urban Climate Architects

Met de koop en financiering van een oude school in Delft realiseert Urban Climate Architects 12 appartementen voor jongeren. Volledig duurzaam en circulair gebouwd. De missie: laten zien dat je ook in de binnenstad, ook voor het lagere segment toekomstproof kunt bouwen.

Prevenda B.V. uit Oss

Prevenda B.V. uit Oss

Angelo van Schaik en Ron Ruijs richtten middenin de financiële crisis van 2012 Prevenda BV op. Vanuit hun vestiging in Oss kopen ze woningen onder de marktwaarde op om deze vervolgens te verhuren. RNHB financierde een groot deel van hun residentiële vastgoedportefeuille. 

Interforce Vastgoed

Interforce Vastgoed

Interforce Vastgoed uit Rijswijk koos middenin de financiële crisis van 2012 voor een flexibele en persoonlijke aanpak. RNHB financierde de portefeuille, die voornamelijk uit kantoren bestaat. 

Jochem Agterberg en Jürgen van Denderen

Jochem Agterberg en Jürgen van Denderen

In 2013 kochten ze hun eerste vastgoedbelegging. Nu hebben Jürgen van Denderen en Jochem Agterberg 26 woningen, waarvan het merendeel vanuit privé belegd.

Calculus Vastgoed

Calculus Vastgoed

Calculus Groep uit Groningen hanteert een echte 'ad value strategie', door oude panden compleet te transformeren naar een nieuwe bestemming. Eén van de projecten waar RNHB als financier bij betrokken was, is de transformatie van een oude dansschool naar woonruimte.