RNHB trotse winnaar Securitisation Award 2022

Introductie RNHB winnaar Securitisation Award 2022

RNHB is dé winnaar van de Securitisation Award 2022! Een prestatie waar wij super trots op zijn.  

Op donderdag 21 April j.l. vond het jaarlijkse Securitisation Event plaats, een initiatief van Outvie en Dutch Securitisation Association (DSA) waar traditiegetrouw ook de winnaar van de Securitisation Award bekend wordt gemaakt. Een speciale onafhankelijke adviesraad, bestaande uit senior professionals uit de securitisatie industrie, had eerder al drie kandidaten voorgedragen voor de prijs van dit jaar: RNHB, Athlon en Lloyd’s Bank. Tijdens het event mochten de drie genomineerden hun finale pitch uitbrengen. RNHB kreeg de meeste stemmen en won de Award!  

Het evenement van dit jaar werd bijgewoond door zo’n 250 professionals uit de securitsatie industrie. De Outvie Securitisation Award bekroont uitstekende prestaties, een transactie, initiatief of organisatie die een significante positieve bijdrage heeft geleverd aan of impact heeft gehad op de Nederlandse securitisatie markt in 2022.  

Het oordeel van de adviesraad

"RNHB heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het BTL RMBS-segment in Nederland. Ook draagt RNHB bij aan het duurzame karakter van hun transacties door innovatieve manieren van ESG-principes toe te passen” 

Oordeel van de adviesraad met betrekking tot de nominatie van RNHB.


 

Geweldige erkenning

"Geweldige erkenning"

Richard van Altena, CFO RNHB: "Deze Award is een geweldige erkenning voor al het harde werk dat RNHB de afgelopen vijf jaar hebben gedaan om securitisaties een integraal onderdeel te maken van onze bedrijfs- en financieringsstrategie. In die vijf jaar hebben we ons bedrijf laten groeien tot één van de meest toonaangevende niet-bancaire vastgoedverstrekkers in Nederland en ABS-beleggers toegang gegeven tot granulaire buy-to-let-hypotheken als onderdeel van ons Dutch Property Finance-programma (DPF). De Award is ook een erkenning van de innovatie in ons Dutch Property Finance-programma na de succesvolle uitrol van de carbon offsetting-functie in onze twee uitgiften in 2021, DPF 2021-1 en DPF 2021-2, die onze sterke ESG-focus als bedrijf promoten.” 
 

Disclaimer

Aan de inhoud van deze communicatie kunnen geen rechten worden ontleend. RNHB en (eventuele) andere leveranciers accepteren geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze publicatie en/of de informatie welke via deze publicatie wordt verstrekt. Deze informatie behelst op geen enkele manier een aanbod, advies of financiële dienst. RNHB biedt alleen financiering en  geeft geen advies. Laat u daarom goed informeren door een adviseur over eventuele risico’s voordat u een financiering afsluit. 

Onze financieringen

  • Insights van experts uit de vastgoedmarkt                       
  • Onze visie op financieren en de markt                                           
  • Rente updates en andere relevante wijzigingen                     
     

Blijf op de hoogte

  • Residentieel, commercieel of gemixt vastgoed financieren?
  • Vind al onze financieringen in één handig overzicht.
  • Voor startende beleggers en investeerders met een financieringsbehoefte tot €100 miljoen.