Particuliere vastgoedbelegger

De beleggings­hypotheek
voor de startende belegger

Koopt u een woning of appartement voor de verhuur? En blijven uw huurinkomsten jaarlijks onder de €35.000? Dan zit u hier goed.   

Bereken direct wat u kunt lenenBekijk onze rentetarieven

Waarom RNHB?

Financier vastgoed door heel Nederland

Ook buiten de grote steden en de Randstad is er veel behoefte aan huurwoningen en -appartementen. Wij financieren daarom van Delfzijl tot Maastricht, van Enschede tot Alkmaar, en alles wat daar tussenin ligt.

Financier kleine verbouwingen mee

Wij vinden het juist belangrijk dat u waarde creëert die er nu nog niet is. Denk bijvoorbeeld aan het opknappen van een voormalig sociale huurwoning. Bij ons kunt u een bouwdepot afsluiten tot maximaal 25% van de hoofdsom. 

Investeer al met 20% eigen geld

Wie een woning wil kopen om te verhuren, kan dat bij ons al met 20% eigen inbreng. Wij financieren namelijk tot 80% van de marktwaarde in verhuurde staat. U hoeft dus niet gigantisch vermogend te zijn om te kunnen investeren in vastgoed.  

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Vraag zelfstandig binnen 10 minuten een hypotheekofferte aan. 
  • U ontvangt direct een rente-indicatie die aansluit op uw specifieke situatie. 
  • Een kennis- en ervaringstoets maakt onderdeel uit van het aanvraagproces.

Bekijk hoe het aanvragen van een verhuurhypotheek bij RNHB werkt

Vraag uw offerte aan 

Rentetarieven

De rentetarieven voor consumenten zijn anders dan die voor professionele investeerders. Ontdek of u onder deze rentetarieven valt. 

Laat u adviseren

RNHB geeft informatie over beleggen in vastgoed en biedt financieringen aan. Wij geven geen advies en bemiddelen niet. Investeren in vastgoed is een grote stap. Laat u daarom goed adviseren door een financieel adviseur voordat u een hypotheek afsluit.