Particuliere vastgoedbelegger - RNHB

De vastgoed­hypotheek
voor de particuliere belegger

Wilt u een bedrijfs- of woonruimte kopen om te verhuren?
Onze vastgoedhypotheek voor particulieren is er speciaal
voor iedereen die als natuurlijk persoon een privé investering doet. 

Bereken direct wat u kunt lenenBekijk onze rentetarieven

Waarom RNHB?

Financier elk type pand bij u in de buurt

Welk type pand u waar dan ook in Nederland wilt laten financieren: bij RNHB kijken we naar wat er wél mogelijk is. Bent u consument en wilt u woonruimte voor de verhuur financieren, dan komt u in aanmerking voor een lager rentetarief. 

Financier verbouwingen mee

Wij vinden het juist belangrijk dat u waarde creëert die er nu nog niet is. Denk aan het verduurzamen van uw woning of de transformatie van een bedrijfsruimte. Bij ons kunt u een verbouwing daarom gewoon meefinancieren. 

Investeer al met 20% eigen geld

Wie een woning wil kopen om te verhuren, kan dat bij ons al met 20% eigen inbreng. Wij financieren namelijk tot 80% van de marktwaarde in verhuurde staat. U hoeft dus niet gigantisch vermogend te zijn om te kunnen investeren in vastgoed.  

Consumententarief

Doet u als natuurlijk persoon een privé investering en verdient u niet meer dan dertig procent van uw jaarinkomen uit vastgoed (of blijven uw maximale jaaropbrengsten uit vastgoed onder de € 35.000)? Dan geldt voor u het consumententarief. 

Laat u adviseren

RNHB geeft informatie over beleggen in vastgoed en biedt financieringen aan. Wij geven geen advies en bemiddelen niet. Investeren in vastgoed is een grote stap. Laat u daarom goed adviseren door een financieel adviseur voordat u een hypotheek afsluit.