Banner - Over RNHB

Maak kennis met RNHB

About us - Top content

Uw allround vastgoedfinanciering

Ongeacht of u een particuliere klant bent die zijn eerste eigendom aanschaft of een professional die zijn portfolio wil uitbreiden, RNHB richt zich op wat mogelijk is voor u.  

Toewijding aan klanttevredenheid en flexibiliteit, in combinatie met een nauwe samenwerking met onze klanten is essentieel. Met ons toegewijde team van professionals bieden wij een efficiënt aanvraagproces, een gebruiksvriendelijk portaal en uitstekende service met het maatwerk dat uw financiering vereist. Ook na de onboarding staat er een vast team klaar om te helpen met vragen, portefeuillegroei en optimalisatie.  

Wij richten ons op wat wél kan, ook als er niet meteen een kant-en-klare oplossing is. Denken in kansen, dat is RNHB. 

About Us page- who are we

Waarom kiezen voor RNHB?

Maatwerkoplossingen

Veel vastgoedprofessionals en startende beleggers gingen u voor en maakten gebruik van onze maatwerkoplossingen en ondersteuning bij renovatie, verduurzaming en transformatie van vastgoed.

Uitgebreide financieringsmogelijkheden

Financieringen van €50.000 tot €100+ miljoen. Hoge loan-to-value (LTV) financiering tot 80% en mogelijkheid voor herfinanciering, financiering in meerdere leningdelen, het verhogen van bestaande leningen en het verzilveren van overwaarde om nieuw vastgoed aan te kopen.

De grootste niet-bancaire vastgoedfinancier in Nederland

Bij RNHB denken we buiten de kaders en begrijpen we de dynamiek van de vastgoedmarkt. We bieden flexibele en op maat gemaakte financieringsoplossingen, rekening houdend met uw specifieke situatie en financieringsbehoefte.

About us - third segment

Financiering op maat?