RNHB B.V. geeft vorm aan groeiambitie door aankoop FGH-leningenportefeuille

Met de aankoop van de leningenportefeuille van FGH Bank N.V. breidt RNHB B.V. per 29 juni 2018 haar leningenportefeuille verder uit. De transactie betreft de aankoop van de FGH-leningenportefeuille ter grootte van circa 1,3 miljard euro.

De huidige portefeuille van RNHB B.V. bevat leningen voor financiering van woningen, appartementen, winkels, kantoren en combinaties daarvan die bestemd zijn voor verhuur of doorverkoop. RNHB B.V. groeit sinds 2016 als zelfstandig aanbieder van hypothecair krediet door te specialiseren in eigentijdse vastgoedfinancieringsproducten.

Groeiambitie
Ivo Knottnerus, CEO RNHB: “Met de aankoop van de FGH-leningenportefeuille geeft RNHB vorm aan haar ambitie om de business uit te breiden door organische groei en selectieve portefeuille-acquisities. Deze acquisitie stelt ons in staat om onze huidige business in het commercieel vastgoed verder te vergroten en de markten waarin wij actief zijn uit te breiden. Wij kijken ernaar uit om de relatie met de FGH-klanten voort te zetten en te verstevigen, door nu en in de toekomst zaken met hen te doen.”

Ervaren specialist
RNHB B.V. is een ervaren specialist in het financieren van beleggingsvastgoed, met kennis over de landelijke, regionale én lokale vastgoedmarkt. Meer dan 125 jaar heeft zij expertise opgebouwd in de markt. Zij verstrekt leningen voor financiering van woningen, winkels, kantoren en combinaties daarvan die bestemd zijn voor verhuur of doorverkoop, voor beginnende en professionele vastgoedbeleggers. RNHB B.V. biedt maatwerk voor het klein- en middensegment van de vastgoedmarkt en heeft krediet-, vastgoed- en bouwkundige kennis in huis.