RNHB feliciteert

Capricorn Capital Group

Capricorn Capital Group

Met de aankoop van het winkelcentrum Kastelenplein in Eindhoven. 
Winkelcentrum Kastelenplein heeft een oppervlak van ca. 6.800m2 en is gelegen binnen de centrumring, aan de zuidwestzijde van Eindhoven en nabij de High Tech Campus en Veldhoven. Het behoort tot één van de drie belangrijke wijkwinkelcentra in Eindhoven, met huurders als Jumbo, Aldi, Hema en Kruidvat.

M-Tower Holdings

M-Tower Holdings

En Adam Europe Real Estate Investment met de aankoop van een industrieel bedrijfspand met kantoorruimte gelegen in Wolvega. Deze aankoop is een mooie aanvulling op de bestaande vastgoedportefeuille bestaande uit light-industrial assets voornamelijk gelegen in het noorden van Nederland.

MM Projecten

MM Projecten

Met de geslaagde financiering voor de transformatie van een voormalig weeshuis naar 21 appartementen in Rotterdam West. Met de transformatie krijgt deze opkomende buurt een extra positieve impuls. 

De heer en mevrouw van den Brand

De heer en mevrouw van den Brand

Met de geslaagde herfinanciering van de voormalige Philips E27 Lichtfabriek in Uden.  In de 7 gebouwen die bij het object horen, faciliteert de E27 Lichtfabriek een full service concept voor ondernemers, die er een kantoor, flexwerkplek of bedrijfsruimte kunnen huren.  Op het terrein bevinden zich eveneens 220 parkeerplaatsen.

Meerdervoort

Meerdervoort

Met de vastgoedfinanciering van hun multi-tenant kantoorpand aan de Zoomstede 13-27 in Nieuwegein, vlakbij winkelcentrum City Plaza. Het pand heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 7.276 m2. Ook telt het 46 parkeerplaatsen. 

Turnkey Houses

Turnkey Houses

Met de herontwikkeling en financiering van negen appartementen op een toplocatie nabij het centrum van Den Haag. Turnkey Houses heeft zich tien jaar geleden toegelegd op het renoveren en transformeren van woningen voor de verkoop en verhuur.

Amres c.s.

Amres c.s.

Met haar geslaagde herfinanciering van €30 miljoen. RNHB financierde een belangrijk deel van de beleggingsportefeuille met daarin winkels, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen en monumentale panden. Het gaat om vastgoed in onder andere Utrecht/Nieuwegein, Barendrecht en Amsterdam/Almere/Haarlem.

BGW / Van der Wiel Vastgoed

BGW / Van der Wiel Vastgoed

Met de geslaagde herfinanciering van twee kantoorpanden op een bedrijventerrein in Noordwijk.  

Woned I BV

Woned I BV

Met de financiering van 25 woningen, verspreid over Apeldoorn, Zwolle en Groningen. Woned I BV is sinds 2018 actief als beleggingsfonds van kwalitatief hoogwaardig huurwoningen in grote- en middelgrote steden en stelt particuliere beleggers in staat om te investeren in vastgoed.

L & J Panden

L & J Panden

Met de financiering van haar portefeuille, bestaande uit 19 gezondheidsinstellingen, verspreid over Groningen, Friesland, Noord Holland, Overijssel en Gelderland. L & J Panden verhuurt haar vastgoed aan INTER-PSY, verlener van psychische hulp in de vorm van diagnostiek, begeleiding en behandeling aan infants, kinderen, volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische klachten.

Aapex BV

Aapex BV

Met haar geslaagde herfinanciering van €4,8 miljoen. RNHB financierde een belangrijk deel van de beleggingsportefeuille, die verspreid is over Noord-Nederland (voornamelijk Groningen, Leeuwarden en Drachten). Aapex staat bekend om grootschalige transformaties en het realiseren van sociale huurwoningen en woningen voor het middensegment.