Professionele vastgoedbelegger

De vastgoedhypotheek
voor professionele vastgoedbeleggers

Is beleggen in vastgoed uw vak of wilt u juist een bedrijfsruimte of combinatiepand financieren? 
Dan zit u hier goed.

Bereken direct wat u kunt lenen Vraag vrijblijvend een hypotheek aan

Wat financieren wij allemaal?

RNHB is er voor u als professionele vastgoedbelegger. Of u nu belegt in woningen, winkelpanden of kantoorruimtes: met onze vastgoedfinanciering is het mogelijk.

 Woningen

 Bedrijfsruimtes

 Kantoorruimtes

 Combinatiepanden, bijvoorbeeld een winkel met appartement

Lees meer 

Maatwerk

Voor (her)financieringsaanvragen vanaf 2.5 miljoen kunt u van ons een maatwerkoplossing verwachten. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom RNHB?

Financier panden die net even anders zijn

Een studentenwoning, kantoorpand of bedrijfsruimte financieren? Omdat we in vastgoed gespecialiseerd zijn, zien we mogelijkheden waar anderen deze niet zien. Denk ook aan de financiering van combinatiepanden, zoals een winkelruimte beneden en appartementen boven.

Voeg waarde toe die er nu nog niet is

Verbouwingen, splitsingen of renovaties kunt u bij ons gewoon meefinancieren. Denk aan het ombouwen van een voormalig kantorenpand tot een luxe appartementencomplex. We bekijken per aanvraag hoeveel financiering nodig is voor de realisatie.

Financier vastgoed door heel Nederland

Ook buiten de grote steden staat enorm veel vastgoed met potentie. Wij financieren daarom van Delfzijl tot Maastricht, van Enschede tot Alkmaar, en alles wat daar tussenin ligt. Per aanvraag kijken we wat de mogelijkheden zijn. 

Focus op Vastgoed: nieuws, visies en trends voor de professionele vastgoedbelegger

Lees meer...

Vind RNHB dit jaar op dé vastgoedbeurs van Nederland


Lees meer...

Laat u adviseren

RNHB geeft informatie over beleggen in vastgoed en biedt financieringen aan. Wij geven geen advies en bemiddelen niet. Investeren in vastgoed is een grote stap. Laat u daarom adviseren door een financieel adviseur voordat u een hypotheek afsluit.