Beleggen in woningen

Woningen en appartementen

Krijg direct een indicatie van wat u maximaal bij ons kunt lenen,
tegen welk rentetarief en het verwachte rendement.

 Direct berekenen  Investering boven 2,5 miljoen?

Beleggen in woonruimte?

Investeert u in één woning, een appartementencomplex of meerdere woningen tegelijk? Bij RNHB kunt u een aanvraag indienen voor onder andere:

  • Studio's
  • Appartementen
  • Eengezinswoningen
  • Studentenhuisvesting
  • Seniorenwoningen
  • Combinatiepanden

 Bekijk voorwaarden 

Actuele rentetarieven woningen

Voor consumenten

 

Doet u als natuurlijk persoon een privé investering en verdient u niet meer dan dertig procent van uw jaarinkomen uit vastgoed (of maximaal €35.000 per jaar uit vastgoedinvesteringen)? Dan geldt voor u waarschijnlijk het consumententarief.

> Bekijk consumententarief

Voor professionals

 

Wilt u vanuit uw beroep of een bedrijf een financiering voor woonruimte afsluiten,  of zijn uw inkomsten uit vastgoed hoger dan €35.000 per jaar? Dan geldt voor u waarschijnlijk het tarief voor professionals.

> Bekijk rentetarief professionals

Financiering > €2,5 miljoen 

 

Voor de financiering van woonruimte vanaf €2,5 miljoen bieden wij maatwerkoplossingen aan. Eén van onze Real Estate Finance specialisten staat u graag persoonlijk en vrijblijvend te woord. 


> Neem contact op 

Transformeren, renoveren of verduurzamen?

Heeft de woning waarin u wilt investeren achterstallig onderhoud? Bent u van plan om een voormalige bedrijfsruimte te transformeren naar woonruimte? Verbouwen, transformeren of verduurzamen betekent letterlijk bouwen aan een solide en toekomstbestendige investering. Wij ondersteunen u daar graag bij  met onze bouwdepots op maat. 

 

 Alles over ons bouwdepot 

Meerwaarde toevoegen door te investeren in woningen?

De woningmarkt kent ten minste nog tot 2030 een groot tekort. Volgens de laatste prognoses moeten er jaarlijks 75.000 tot 90.000 woningen worden bijgebouwd om dat tekort op te lossen. Naast Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag (de grote steden in de Randstad), zien we dat steeds meer beleggers ook interesse krijgen in steden buiten de Randstad. Denk aan Arnhem, Tilburg, Nijmegen, Enschede, Almere of Amersfoort.

Buurten met potentie of randgemeenten die een goede verbinding hebben met de stad, zijn in opkomst. Het faciliteren van goede seniorenwoningen kan bovendien één van de oplossingen zijn om de doorstroming op de woningmarkt op gang te brengen. Net zoals steeds meer beleggers een prachtige kans zien in het transformeren van een voormalig, leegstaande bedrijfsruimte naar turn key appartementen. 

Wij faciliteren u graag in de kansen die u op de woningmarkt ziet. 

  Financieren wij uw belegging?  

RNHB feliciteert

Turnkey Houses

Met de herontwikkeling en financiering van negen appartementen op een toplocatie nabij het centrum van Den Haag. Turnkey Houses heeft zich tien jaar geleden toegelegd op het renoveren en transformeren van woningen voor de verkoop en verhuur.

Aapex BV.

Met de koop en financiering van vijf duurzame en toekomstbestendige studentenwoningen in Groningen. Aapex richt zich op beleggingen voor de lange termijn en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en herontwikkelen van residentieel vastgoed door heel Noord-Nederland.

Woned I BV.

Met de financiering van 25 woningen, verspreid over Apeldoorn, Zwolle en Groningen. Woned I BV is sinds 2018 actief als beleggingsfonds van kwalitatief hoogwaardig huurwoningen in grote- en middelgrote steden en stelt particuliere beleggers in staat om te investeren in vastgoed.