Beleggen in bedrijfspanden

Een bedrijfsruimte kopen om te verhuren? RNHB denkt graag met u mee. Van praktijkruimte tot bedrijfsverzamelgebouw. Wij financieren bedrijfsruimtes door heel Nederland.

 Bekijk ons product     Vrijblijvend aanvragen

Belangrijke checklist

Als u gaat beleggen in bedrijfsruimtes, houd dan onder andere rekening met:

  • Kosten voor (groot) onderhoud
  • Vergunningen, bijvoorbeeld als u gaat splitsen
  • Het bestemmingsplan van de gemeente

Actuele rentetarieven

Bekijk het overzicht van onze rentetarieven per soort pand, rentevaste periode en hoogte van de financiering.

  Rentetarieven professionals

Investeren in bedrijfsruimtes

Bedrijfsruimtes zijn commercieel vastgoed. Bij beleggen in commercieel vastgoed hangt het rendement van uw investering af van bijvoorbeeld de ligging, de bereikbaarheid, het onderhoud en commerciële mogelijkheden op lange termijn. 

Investeren in bedrijfsruimtes biedt veel mogelijkheden. Zo kunt u uw bedrijfspand opsplitsen in losse kantoorruimtes. Let dan wel op dat u goed kijkt naar het bestemmingsplan en de nodige vergunningen.

Verbouwen, renoveren en splitsen

Heeft het bedrijfspand waarin u wilt investeren achterstallig onderhoud? Of heeft u juist een briljant idee om een pand anders in te delen? Als u denkt in kansen, dan denken wij met u mee. Met de beleggingshypotheek voor professionals van RNHB financiert u die verbouwing, renovatie of splitsing gewoon mee. Of u het bedrijfspand nu gaat verhuren of verkopen: RNHB durft te financieren voor waarde die er nog niet is, maar die u gaat creëren.

Vraag direct een beleggingshypotheek aan

Heeft u al één of meerdere bedrijfsruimtes op het oog? Vraag dan nu vrijblijvend onze beleggingshypotheek voor professionals aan.

 Vraag online aan
 Binnen 10 minuten verstuurd
 Krijg direct een rente-indicatie

 Bekijk hoe aanvragen werkt     Verstuur een aanvraag