Commercieel vastgoed
Bedrijfsruimtes en kantoorpanden

Krijg direct een indicatie van wat u maximaal bij ons kunt lenen.
Voor grote investeringen bieden wij een maatwerkfinanciering.

 Direct berekenen  Vrijblijvend aanvragen

Commercieel vastgoed financieren?

Heeft u een kleine bedrijfsruimte in het centrum op het oog of juist een kantoorgebouw langs de snelweg? Bij RNHB kunt u een financieringsaanvraag indienen voor onder andere:

  • Kleine en grote bedrijfsruimtes, in de meest uiteenlopende sectoren. 
  • Een multi tenant gebouw, van een klein medisch centrum tot een gebouw met meerdere zakelijke huurders.
  • Industrieel vastgoed zoals een fabriekshal of een distributiecentrum.
  • Hotels, restaurants, cafés
  • Kantoorgebouw met één huurder.
  • Combinatiepanden.

Lees meer over onze financiering 

Logistiek vastgoed financieren

Distributiecentra raken dankzij de groeiende populariteit van e-commerce erg in trek. In Nederland breidt de schil van logistieke hotspots  zich de komende jaren steeds verder uit: ook buiten de Randstad ontstaan mogelijkheden. Momenteel wordt meer dan 70 procent van het logistieke vastgoed verhuurd, waar dat traditioneel rond de 50 procent lag. Door het veranderende gedrag van consumenten, past het logistieke landschap zich hierop aan en ontstaan er nieuwe logistieke hotspots. Zo staat Last Mile Delivery, met de verdere verduurzaming van binnensteden, bijvoorbeeld steeds meer in de belangstelling. 

Onze financiering is er voor iedereen die logistiek vastgoed in portefeuille heeft of hier in wil investeren. RNHB financiert logistiek vastgoed door het hele land, ook buiten de Randstad. 

Onze financiering voor kantoorpanden

Met onze beleggingshypotheek voor professionals komt beleggen in kantoorruimtes wel heel dichtbij. RNHB financiert namelijk kantoorruimtes door heel Nederland, ook buiten de grote steden. 

De kantorenmarkt blijft in beweging. Met name goed bereikbare locaties - in de buurt van een station bijvoorbeeld - en panden waar een prettig werkklimaat wordt gecreëerd, worden steeds vaker ingezet in de war on talent. Naar verwachting heeft Corona impact op de manier waarop we kantoren in de toekomst gaan gebruiken: denk aan het vele thuiswerken en het kantoor dat misschien wel meer als een sociale ontmoetingsplek wordt gezien. Overigens zien wij ook veel kantoorpanden die een nieuwe bestemming krijgen. 

Winkelpanden financieren

Onze financiering is er voor iedereen die wil beleggen in vastgoed. Ook als u graag investeert in winkelpanden of wijkwinkelcentra. RNHB financiert zowel food als non-food winkelpanden door het hele land, ook buiten de grote steden. 

Ligging - en ten tijde van corona ook de sector - is één van de belangrijkste aandachtspunten bij investeren in winkelpanden. Hoe het pand het doet in de markt, hangt grotendeels af van de locatie en bereikbaarheid. Een winkelpand in een drukke winkelstraat is vaak meer waard dan een winkel in een rustige regio. Ook kan locatie een belangrijke factor zijn in het herbestemmen van een pand. De situatie waarin (non-food) retail op dit moment verkeert, zorgt namelijk voor een veranderende functie van de binnenstad. Meer en meer wordt het stadscentrum een plek waar naast gewinkeld, juist van alles beleefd wordt. Als u een voormalige winkel een recreatieve functie geeft, bijvoorbeeld. 

Overige bedrijfsruimtes

Heeft u één of meerdere panden in portefeuille met een horecabestemming? Wilt u een beleggingspand financieren waar een sportschool, medisch centrum of andere onderneming is gevestigd? Met onze focus op het financieren en herfinancieren van vastgoed in alle sectoren en in alle regio's, zien wij kansen waar u deze ook ziet. Ook als dat om een financiering op maat vraagt. Onze financieringsspecialisten informeren u graag over de mogelijkheden bij RNHB.