Beleggen in bedrijfspanden

Bedrijfsruimtes en kantoorpanden

Krijg direct een indicatie van wat u maximaal bij ons kunt lenen,
tegen welk rentetarief en het verwachte rendement.

 

 Direct berekenen  Investering boven 2,5 miljoen?

Beleggen in commercieel vastgoed?

Heeft u een kleine bedrijfsruimte in het centrum op het oog of juist een kantoorgebouw langs de snelweg? Bij RNHB kunt u een aanvraag indienen voor onder andere:

  • Kleine en grote bedrijfsruimtes.
  • Een multi tenant gebouw, van een klein medisch centrum tot een gebouw met meerdere zakelijke huurders.
  • Industrieel vastgoed zoals een fabriekshal of een distributiecentrum.
  • Kantoorgebouw met één huurder.
  • Combinatiepanden.

 Bekijk voorwaarden 

Transformeren, renoveren of verduurzamen?

Heeft de bedrijfsruimte waarin u wilt investeren achterstallig onderhoud? Bent u van plan om een voormalig kantoorgebouw te transformeren naar woonruimte? Verbouwen, transformeren of verduurzamen betekent letterlijk bouwen aan een solide en toekomstbestendige investering. Wij ondersteunen u daar graag bij met onze bouwdepots op maat. 

 Alles over ons bouwdepot 

Actuele rentetarieven bedrijfsruimten

Voor financieringen tot € 2,5 miljoen

 

Zowel consumenten als professionals kunnen bij RNHB een financieringsaanvraag voor een bedrijfsruimte indienen. Ontdek onze tarieven voor de rentevast periode van een lineaire hypotheek.

> Bekijk rentetarief

Financiering > €2,5 miljoen 

 

Voor de financiering van woonruimte vanaf €2,5 miljoen bieden wij maatwerkoplossingen aan. Eén van onze Real Estate Finance specialisten staat u graag persoonlijk en vrijblijvend te woord. 


> Neem contact op 

Meerwaarde toevoegen door te investeren in commercieel vastgoed?

Commercieel vastgoed is veelomvattend. De markt van commercieel vastgoed heeft dan ook met zowel uitdagingen als veel nieuwe kansen te maken. 

De situatie waarin (non-food) retail op dit moment verkeert, zorgt voor een veranderende functie van de binnenstad. Meer en meer wordt het stadscentrum een plek waar naast gewinkeld, juist van alles beleefd wordt. Distributiecentra raken dankzij e-commerce juist erg in trek. In Nederland breidt de schil van logistieke hotspots  zich de komende jaren steeds verder uit: ook buiten de Randstad ontstaan mogelijkheden.

De kantorenmarkt blijft in beweging. Met name goed bereikbare locaties - in de buurt van een station bijvoorbeeld - en panden waar een prettig werkklimaat wordt gecreëerd, worden steeds vaker ingezet in de war on talent. Naar verwachting heeft Corona impact op de manier waarop we kantoren in de toekomst gaan gebruiken: denk aan het vele thuiswerken en het kantoor dat misschien wel meer als een sociale ontmoetingsplek wordt gezien. 

Welke kansen u ook in commercieel vastgoed ziet, wij faciliteren deze graag met onze vastgoedhypotheek voor bedrijfsruimtes.  

  Financieren wij uw belegging?  

Ontwikkelingen in commercieel vastgoed

In onze co-creatie met MVGM, Savills, Colliers en Syntrus Achmea informeren wij u over ontwikkelingen in commercieel vastgoed.

  10 min.

Binnenstedelijk of langs de snelweg: wat is de meest ideale kantoorlocatie?
 

Lees meer...

  10 min.

Hoe moet een binnenstad er de komende jaren precies uit komen te zien?  


Lees meer...