RNHB Doorgeefservice en Meeneemservice

Profiteer van de Doorgeef- en Meeneemservice in een veranderende markt

Bij RNHB staan we altijd klaar om in te spelen op de laatste ontwikkelingen in de markt. Vooral nu de rentetarieven sterk stijgen, kunnen onze oplossingen, zoals de Doorgeefservice en Meeneemservice voor u als klant interessant zijn. Bent u benieuwd hoe u hiervan kunt profiteren? Lees dan verder! 

Wat houdt onze Doorgeefservice in?

Met onze Doorgeefservice bieden we onze klanten de mogelijkheid om een bestaande lening onder bepaalde voorwaarden door te geven aan de nieuwe eigenaar van het pand. Hierdoor verbetert uw onderhandelingspositie op de markt wanneer u uw pand wil verkopen.

  • Verbeterde onderhandelingspositie: Met een bestaande lening kunt u een sterkere positie innemen bij de verkoop van uw pand omdat de koper profiteert van een gunstiger rentetarief voor de rest van de looptijd van de lening*. 
  • Laagdrempelig aanvraagproces: Wij maken het gemakkelijk voor u en de koper van uw pand om van onze Doorgeefservice gebruik te maken. 
  • Mogelijk geen nieuwe taxatie benodigd**: In sommige gevallen is er geen nieuwe taxatie nodig, wat tijd en kosten kan besparen. 
  • Aanvullend leningdeel mogelijk: Indien er een hogere financiering gewenst is, is het mogelijk een extra leningdeel aan te vragen. 

Wat houdt onze Meeneemservice in?

Naast de Doorgeefservice bieden we ook de Meeneemservice aan. Deze service is speciaal ontworpen voor klanten die hun huidige pand willen verkopen en een ander pand willen financieren, terwijl ze profiteren van dezelfde gunstige rente. Of het nu gaat om een vervangend pand dat u aankoopt of een ander pand dat u al bezit, onze Meeneemservice maakt het mogelijk. 

  • Behoud van een gunstig rentetarief*: U behoudt het gunstige rentetarief van uw huidige lening, ongeacht het nieuwe pand dat u financiert. 
  • Laagdrempelig aanvraagproces: Ook voor de Meeneemservice hanteren we een eenvoudig en snel aanvraagproces. 
  • Alleen een taxatie voor het nieuwe onderpand: U heeft alleen een taxatie nodig voor het pand dat u wilt financieren, waardoor het proces efficiënt verloopt. 
  • Aanvullend leningdeel mogelijk: Indien gewenst kunt u een extra leningdeel aanvragen. 

 

*De voorwaarden van uw huidige lening kunnen van invloed zijn op de toepassing van aanvullende voorwaarden, zoals een renteopslag. 
 
**Indien u een leningmutatie wenst door te voeren of een extra leningdeel wilt aanvragen, kan een nieuw taxatierapport vereist zijn. Andere omstandigheden kunnen ook leiden tot de noodzaak van een taxatierapport. 

 

1.18

Meer informatie?

Bij RNHB zijn we altijd toegewijd aan het leveren van de beste financiële oplossingen voor onze klanten en daarom spelen we actief in op de behoeften van de markt.

Voor meer informatie over financieringen van RNHB kunt u contact opnemen met uw vertrouwde contactpersoon binnen RNHB T (030) 799 66 66 of lees meer op de pagina's hieronder.

1.113

Disclaimer

Aan de inhoud van deze communicatie kunnen geen rechten worden ontleend. RNHB en (eventuele) andere leveranciers accepteren geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze publicatie en/of de informatie welke via deze publicatie wordt verstrekt. Deze informatie behelst op geen enkele manier een aanbod, advies of financiële dienst. RNHB biedt alleen financiering en  geeft geen advies. Laat u daarom goed informeren door een adviseur over eventuele risico’s voordat u een financiering afsluit.