Lever nu nóg gemakkelijker en sneller gevraagde documenten aan bij RNHB

Om het aanvraagproces bij RNHB zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken, gebruikt u vanaf nu het MijnRNHB-portaal. Zo krijgt u direct inzicht in de documenten die RNHB nodig heeft voor het behandelen van uw financieringsaanvraag.

We ontwikkelen het portaal continu. In de toekomst biedt het portaal u steeds meer mogelijkheden om inzicht te krijgen in lopende leningen. Zo kunt u straks eenvoudig wijzigingen aan ons doorgeven of een bouwdepotdeclaratie indienen.

Inloggen
Mijn.RNHB.nl is momenteel alleen beschikbaar voor klanten die een uitnodiging hebben ontvangen om zich te registreren via iDIN. Het is nog niet mogelijk om een registratie aan te vragen. Na registratie kunt u inloggen op Mijn.RNHB.nl en de documenten uploaden die RNHB nodig heeft voor het behandelen van uw financieringsaanvraag.

Om in te loggen bij uw portaal, maakt u gebruik van iDIN. Met iDIN kunt u zich bij RNHB online identificeren. Makkelijk, vertrouwd en veilig met de inlogmethode van uw bank. Vervolgens kunt u bij elk bezoek aan Mijn RNHB makkelijk met iDIN inloggen. Bekijk het filmpje voor meer informatie over iDIN.