Huis kopen en verhuren? In vastgoed beleggen begint bij RNHB

Huis kopen en verhuren?

Beleggen in vastgoed begint bij RNHB

Kopen om te verhuren: wat daarbij komt kijken

De spaarrente staat op dit moment laag. Dat zet mensen aan het denken: wat doe ik met vermogen dat ik op korte termijn niet nodig heb, of wat ik opzij wil zetten voor later?

Veel startende beleggers willen daarom een huis kopen om te verhuren: denk aan een woning, appartement of studio. Ook een bedrijfsruimte, zoals een kantoor of winkelpand is mogelijk. Gaat u investeren in vastgoed? Dan is het fijn om te weten wat er zoal op u afkomt, welke keuzes u kunt maken en welke risico's met een vastgoedinvestering gepaard gaan. Wij helpen u graag op weg.

Kom meer te weten

Pand kopen om te verhuren

Een tweede huis kopen en verhuren met een hypotheek van RNHB

Beleggen wordt steeds populairder. Niet alleen op de beurs, ook vastgoed is in trek. Hoe groot uw portefeuille ook is, wat uw plannen ook zijn:  een vastgoedfinanciering van RNHB maakt veel mogelijk.

  • Voor beleggers die net starten én voor professionals die hun portefeuille verder uit willen breiden.

  • Woningen, appartementen, winkels, kantoren of andere bedrijfsruimten

  • Ook buiten de grote steden en de Randstad

  • Financiering bij woningen tot maximaal 80% van de marktwaarde in verhuurde staat

  • Verbouwingen, transformaties en splitsingen

Hypotheek voor starters      Hypotheek voor professionals   

Kopen om te verhuren, van A tot Z

Een woning kopen om te verhuren: het is één van de opties als u wilt dat uw vermogen niet stilstaat, maar groeit. Ontdek in deze gratis whitepaper waar u mee te maken krijgt als u een huis wilt kopen en verhuren.

 

Download whitepaper

Duurzaam verbouwen of transformeren

Blog

'Duurzaam vastgoed maakt investering op termijn minder risicovol'

Nieuwbouw lijkt de meest voor de hand liggende optie om Nederland duurzamer te laten wonen en werken, maar op de bestaande voorraad valt nog veel meer te halen. Drie experts van CBRE, TU Delft en Milieu Centraal over het duurzaam transformeren en verbouwen van vastgoed. Zijn positieve effecten op mens en milieu te koppelen aan economische belangen? Hoe kunnen we sneller en slimmer zijn? Pak je het stapsgewijs aan of kies je voor in één keer verduurzamen? En wat doet transformeren en verduurzamen voor het rendement?

> Lees artikel...

Verduurzaamhypotheek

Extra aantrekkelijk verduurzamen met RNHB

Met de ambities uit het Klimaatakkoord en de eisen die gebruikers tegenwoordig aan uw pand stellen, kunt u er bijna niet meer omheen: wie toekomstbestendig investeert, investeert duurzaam. Of u nu een kleine verbouwing of grote transformatie wilt realiseren: met onze verduurzaamhypotheek krijgt u tijdelijk 0.10% rentekorting en betaalt u geen bouwdepotkosten als u verduurzaamt naar een minimum label B. 

 

> Alles over onze verduurzaamhypotheek...

Binnen 5 minuten meer inzicht in uw mogelijkheden

U kunt een beleggingspand volledig uit eigen middelen betalen. Veel gebruikelijker is het om een gedeelte van de koopsom te financieren met een hypotheek.  Zo kunt u met een financiering van RNHB tot 80 procent van de marktwaarde in verhuurde staat lenen. U brengt dan zelf nog 20 procent in. Het is ook mogelijk om eventuele verbouwingskosten in onze hypotheek mee te financieren. Houd uiteraard altijd rekening met de risico's en kosten waar u als verhuurder mee te maken krijgt. Laat u daarom goed adviseren voordat u met investeren in vastgoed begint. 

 

Iedere maand tips en trends van onze vastgoedexperts?

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvangt u ieder kwartaal een update over de markten waarin wij financieren.

 Alles over investeren in vastgoed

 Marktupdates

 Verhalen van andere investeerders

 

Ja, stuur mij vastgoed-inspiratie