Mede Mogelijk Gemaakt | RNHB

MEDE MOGELIJK GEMAAKT
Samen kijken naar wat wél mogelijk is

RNHB feliciteert

De heer en mevrouw van den Brand

Met de geslaagde herfinanciering van de voormalige Philips E27 Lichtfabriek in Uden.  In de 7 gebouwen die bij het object horen, faciliteert de E27 Lichtfabriek een full service concept voor ondernemers, die er een kantoor, flexwerkplek of bedrijfsruimte kunnen huren.  Op het terrein bevinden zich eveneens 220 parkeerplaatsen. 

L & J Panden

Met de financiering van haar portefeuille, bestaande uit 19 gezondheidsinstellingen, verspreid over Groningen, Friesland, Noord Holland, Overijssel en Gelderland. L & J Panden verhuurt haar vastgoed aan INTER-PSY, verlener van psychische hulp in de vorm van diagnostiek, begeleiding en behandeling aan infants, kinderen, volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische klachten.
 

Turnkey Houses

Met de herontwikkeling en financiering van negen appartementen op een toplocatie nabij het centrum van Den Haag. Turnkey Houses heeft zich tien jaar geleden toegelegd op het renoveren en transformeren van woningen voor de verkoop en verhuur.

Aapex BV.

Met de koop en financiering van vijf duurzame en toekomstbestendige studentenwoningen in Groningen. Aapex richt zich op beleggingen voor de lange termijn en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en herontwikkelen van residentieel vastgoed door heel Noord-Nederland.

Meerdervoort

Met de vastgoedfinanciering van hun multi-tenant kantoorpand aan de Zoomstede 13-27 in Nieuwegein, vlakbij winkelcentrum City Plaza. Het pand heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 7.276 m2. Ook telt het 46 parkeerplaatsen. 


 

Amres c.s.Met haar geslaagde herfinanciering van €30 miljoen. RNHB financierde een belangrijk deel van de beleggingsportefeuille met daarin winkels, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen en monumentale panden. Het gaat om vastgoed in onder andere Utrecht/Nieuwegein, Barendrecht en Amsterdam/Almere/Haarlem.

 

Woned I BV.

Met de financiering van 25 woningen, verspreid over Apeldoorn, Zwolle en Groningen. Woned I BV is sinds 2018 actief als beleggingsfonds van kwalitatief hoogwaardig huurwoningen in grote- en middelgrote steden en stelt particuliere beleggers in staat om te investeren in vastgoed.
 

MM ProjectenMet de geslaagde financiering voor de transformatie van een voormalig weeshuis naar 21 appartementen in Rotterdam West. Met de transformatie krijgt deze opkomende buurt een extra positieve impuls. 


 

BGW / Van der Wiel VastgoedMet de geslaagde herfinanciering van twee kantoorpanden op een bedrijventerrein in Noordwijk.  

 

 

Capricorn Capital Group

Met de aankoop van het winkelcentrum Kastelenplein in Eindhoven. 
Winkelcentrum Kastelenplein heeft een oppervlak van ca. 6.800m2 en is gelegen binnen de centrumring, aan de zuidwestzijde van Eindhoven en nabij de High Tech Campus en Veldhoven. Het behoort tot één van de drie belangrijke wijkwinkelcentra in Eindhoven, met huurders als Jumbo, Aldi, Hema en Kruidvat.

Uw investering ook mogelijk gemaakt?

Wij financieren vastgoed door heel Nederland. Hoe klein of groot uw financieringsbehoefte ook is, wat uw plannen ook zijn. Vraag vrijblijvend uw indicatieve offerte aan of bespreek de mogelijkheden.

 

  Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen 

Ook mogelijk gemaakt

Martijn Lentze is met zijn 070 Vastgoed één van de actiefste partijen in Den Haag in het herontwikkelen en transformeren van bestaande bouw. Met als kers op de taart een kerk.

Bekijk de video

In 2013 kochten ze hun eerste vastgoedbelegging. Nu hebben Jürgen van Denderen en Jochem Agterberg 26 woningen, waarvan het merendeel vanuit privé belegd.

Bekijk de video

Schipper Bosch Amersfoort

  5 min.

Schipper Bosch won in 2020 de Gulden Feniks voor de gebiedstransformatie van de Nieuwe Stad in Amersfoort. RNHB financierde de transformatie van het markante Nefkens gebouw. 

Lees meer 

Urban Climate Architects uit Delft

  5 min.

Met de koop en financiering van een oude school in Delft realiseert Urban Climate Architects 12 appartementen voor jongeren. Volledig duurzaam en circulair gebouwd. De missie: laten zien dat je ook in de binnenstad, ook voor het lagere segment toekomstproof kunt bouwen.

Lees meer 

Calculus Groep uit Groningen

  5 min.

Calculus Groep uit Groningen hanteert een echte 'ad value strategie', door oude panden compleet te transformeren naar een nieuwe bestemming. Eén van de projecten waar RNHB als financier bij betrokken was, is de transformatie van een oude dansschool naar woonruimte. 

Lees meer 

Interforce Vastgoed uit Rijswijk

  5 min.

Interforce Vastgoed uit Rijswijk koos middenin de financiële crisis van 2012 voor een flexibele en persoonlijke aanpak. RNHB financierde de portefeuille, die voornamelijk uit kantoren bestaat. 

Lees meer 

Prevenda uit Oss

  5 min.

Prevenda uit Oss begon heel klein, maar groeide uit tot een volwaardig vastgoedbedrijf door woningen onder de marktwaarde aan te kopen.  RNHB financierde voornamelijk residentieel vastgoed. 

Lees meer