De financiering van RNHB

Wil je een pand kopen om te verhuren? Als je wilt investeren in vastgoed, zit je goed bij RNHB. Met onze financieringen kun je méér halen uit je pand of portefeuille.

Onze financiering is er voor iedereen die wil beleggen in vastgoed dat is bedoeld voor de verhuur. Heb je een pand op het oog, dan vraag je makkelijk zelf een financiering aan. Interesse in meerdere panden tegelijk? Neem dan even contact met ons op.

Vertel ons jouw ideeën, dan denken wij met je mee. Wij delen onze kennis van de markt en bieden een financiering die bij je past.

Neem contact op Zelf direct regelen

Verbouwen en renoveren

Een leegstaande bedrijfsruimte in een gebied met woningtekort? Een briljant idee om een woning opnieuw in te delen?

Als je denkt in kansen, dan denken we met je mee. Ga je voor een verbouwing, renovatie, splitsing of transformatie? Vertel ons wat je voor je ziet, dan vertellen onze ervaren vastgoedspecialisten wat er mogelijk is. Of je het opgeknapte pand nu gaat verhuren of verkopen, wij kunnen het financieren. Want RNHB durft te financieren voor waarde die er nog niet is, maar die jij gaat creëren.

Neem contact op

Herfinancieren van een portefeuille

Als vastgoedbelegger weet je als geen ander: in de loop van de tijd kan er veel veranderen. Zoals de rentetarieven in de markt. Of de marktwaarde van jouw panden.

Hoe haal je nu het meeste uit jouw portefeuille? Het kan interessant zijn om over te stappen naar RNHB. Bij een herfinanciering kijken onze vastgoedspecialisten goed naar je portefeuille. En zo nodig bepalen onze taxateurs opnieuw de marktwaarde. Je ontvangt altijd een voorstel met voorwaarden die helemaal zijn afgestemd op jouw portefeuille.

Neem contact op

Weet je al precies wat je wilt?

Bij ons kun je in 2 stappen een aanvraag doen.
  • De aanvraag is geheel vrijblijvend
  • Direct een eerste rente-indicatie
  • We nemen contact met je op om de aanvraag door te nemen

Zelf direct regelen