Uw vastgoed financieren of herfinancieren | RNHB

Vastgoed financieren of herfinancieren?

Maak het mogelijk met RNHB

Residentieel vastgoed

Woningen en appartementen

Te denken valt aan een studio, studentenhuis, eengezinswoning of compleet appartementencomplex.

Onze aanpak...

Commercieel vastgoed

Bedrijfsruimtes en kantoren

Van winkels tot industrieel vastgoed. Van een kantoorpand tot een bedrijfsverzamelgebouw.

Lees meer...  

Combinatiepanden

Combinaties wonen en werken

Een pand met een mixed use bestemming. Denk aan een bedrijfsruimte beneden en woonruimte boven.

Ga verder...

Dé vastgoedfinancier van Nederland

Zoekt u een financier voor één beleggingspand of voor een complete portefeuille? Bij RNHB kunt u u een aanvraag indienen voor de financiering of herfinanciering van vastgoed. Wij financieren residentieel vastgoed, maar juist ook commercieel vastgoed en combinaties daarvan. Denk aan woningen, appartementen, huisvesting voor studenten of senioren en de meest uiteenlopende bedrijfsruimtes in de meest uiteenlopende sectoren.  Dat doen wij door heel Nederland, ook in uw regio.

Met het financieren van vastgoed als onze enige focus, zien wij kansen waar u deze ook ziet. Ook als het gaat om het (her)financieren van beleggingspanden die net even anders zijn. Dit doen wij voor kleine, middelgrote en grote vastgoedportefeuilles. Van €50.000 tot €50 miljoen, en alles wat daar tussenin of soms zelfs boven zit. 

Hoe kunnen wij u helpen?

Voor financieringen tot € 2,5 miljoen

Zowel consumenten als professionals kunnen bij RNHB een (her)financieringsaanvraag indienen. Met onze calculator krijgt u binnen vijf minuten inzicht in wat u maximaal bij ons kunt lenen en tegen welke indicatieve rente. 

>Bereken wat u kunt lenen

Financieringen vanaf €2,5 miljoen

Wilt u één vastgoedbelegging of juist een complete portefeuille boven de €2,5 miljoen (her)financieren? Eén van onze Real Estate Finance specialisten staat u graag persoonlijk en vrijblijvend te woord. 

> Neem contact op 

Herfinancieren van uw vastgoed

Als vastgoedbelegger weet u het als geen ander: in de loop van de tijd kan er veel veranderen. Zoals de rentetarieven in de markt, de marktwaarde van uw panden of het beleid van uw bank. 

Zeker sinds het uitbreken van de Covid-19 pandemie, krijgen vastgoedbeleggers hun vastgoed niet overal verlengd. Maar wat als u als belegger een prachtige portefeuille heeft opgebouwd, met vastgoedbeleggingen waar u nu én in de toekomst in gelooft? 

Als u de mogelijkheden verkent voor het herfinancieren van uw portefeuille, kan het interessant zijn om te kijken wat RNHB voor u kan en wil betekenen. Wij verstrekken herfinancieringen voor de meest uiteenlopende beleggingspanden. Heeft u een portefeuille met alleen maar residentieel of commercieel vastgoed? Bestaat uw portefeuille uit een mooie mix?  Wij kijken graag met u mee. 

Verbouwen, verduurzamen en renoveren

Een leegstaande bedrijfsruimte in een gebied met woningtekort? Een briljant idee om een kantorenpand opnieuw in te delen? Als u denkt in kansen, dan denken wij met u mee.

Het verbouwen, verduurzamen of transformeren van vastgoed kan interessant zijn als u uw investering toekomstbestendig en solide wilt maken. RNHB durft te financieren voor waarde die er nog niet is, maar die nog gecreëerd gaat worden. 

Meer over ons bouwdepot