De financiering van RNHB

Een pand kopen om te verhuren? Als u wilt investeren in vastgoed, zit u goed bij RNHB.

U wilt een pand kopen om te verhuren. Met onze vastgoedfinanciering kan het! RNHB is er voor iedereen die wil beleggen in vastgoed. Of u dat nu wilt als consument, ondernemer of professionele vastgoedbelegger. Met onze financieringen kunt u méér halen uit uw pand of portefeuille. Denkt u aan een winkelpand, een bedrijfsruimte of een combinatie daarvan? Vertel ons uw ideeën, dan denken wij met u mee. Wij delen onze kennis van de markt en bieden u een financiering die bij u past.

 

Neem contact op      Vrijblijvend aanvragen   

Herfinancieren van een portefeuille

Als vastgoedbelegger weet u het als geen ander: in de loop van de tijd kan er veel veranderen. Zoals de rentetarieven in de markt. Of de marktwaarde van uw panden.

Hoe haalt u nu het meeste uit uw portefeuille? Het kan interessant zijn om over te stappen naar RNHB. Bij een herfinanciering kijken onze ervaren vastgoedspecialisten naar uw portefeuille. En zo nodig bepalen taxateurs opnieuw de marktwaarde. U ontvangt altijd een voorstel met voorwaarden die helemaal zijn afgestemd op uw portefeuille.

Neem contact op   

Verbouwen en renoveren

Een leegstaande bedrijfsruimte in een gebied met woningtekort? Een briljant idee om een woning opnieuw in te delen?

Als u denkt in kansen, dan denken wij met u mee. Gaat u voor een verbouwing, renovatie, splitsing of transformatie? Of u het opgeknapte pand nu gaat verhuren of verkopen, wij kunnen het financieren. RNHB durft te financieren voor waarde die er nog niet is, maar die jij gaat creëren.

Neem contact op   

Gaat u een huis kopen en verhuren?

Als u al weet wat u wilt, dan kunt u vrijblijvend en zelfstandig een hypotheek aanvragen.

 De aanvraag is geheel vrijblijvend
 Binnen 10 minuten doet u een aanvraag
 U ontvang direct alle informatie die nodig is om de aanvraag concreet te maken

 

   Bekijk hoe het aanvragen werkt     Start de aanvraag