De financiering van RNHB

Een pand kopen om te verhuren? Als je wilt investeren in vastgoed, zit je goed bij RNHB.

Je wilt een pand kopen om te verhuren. Met onze vastgoedfinanciering kan het! RNHB is er voor iedereen die wil beleggen in vastgoed. Of je dat nu wilt als consument, ondernemer of professionele vastgoedbelegger. Met onze financieringen kun je méér halen uit je pand of portefeuille. Denk je aan een winkelpand, een bedrijfsruimte of een combinatie daarvan? Vertel ons jouw ideeën, dan denken wij met je mee. Wij delen onze kennis van de markt en bieden je een financiering die bij je past.

 

Neem contact opZelf direct regelen

Herfinancieren van een portefeuille

Als vastgoedbelegger weet je het als geen ander: in de loop van de tijd kan er veel veranderen. Zoals de rentetarieven in de markt. Of de marktwaarde van jouw panden.

Hoe haal je nu het meeste uit jouw portefeuille? Het kan interessant zijn om over te stappen naar RNHB. Bij een herfinanciering kijken onze ervaren vastgoedspecialisten naar je portefeuille. En zo nodig bepalen onze taxateurs opnieuw de marktwaarde. Je ontvangt altijd een voorstel met voorwaarden die helemaal zijn afgestemd op jouw portefeuille.

Neem contact op

Verbouwen en renoveren

Een leegstaande bedrijfsruimte in een gebied met woningtekort? Een briljant idee om een woning opnieuw in te delen?

Als je denkt in kansen, dan denken wij met je mee. Ga je voor een verbouwing, renovatie, splitsing of transformatie? Of je het opgeknapte pand nu gaat verhuren of verkopen, wij kunnen het financieren. RNHB durft te financieren voor waarde die er nog niet is, maar die jij gaat creëren.

Neem contact op

Weet je al precies wat je wilt?

Als je al weet wat je wilt, dan kun je vrijblijvend in 2 stappen een financieringsaanvraag doen. We nemen dan contact met je op om de aanvraag door te nemen.

 De aanvraag is geheel vrijblijvend
 Je ontvangt direct een rente-indicatie
 We nemen contact met je op om de aanvraag door te nemen

 

Zelf direct regelen