Service en bereikbaarheid RNHB onveranderd ondanks Corona maatregelen

  1 min. leestijd

Het Corona virus heeft een enorme impact op onze maatschappij en het bedrijfsleven. De WHO spreekt inmiddels van een pandemie en daar ondervindt iedereen de gevolgen van. Wij vinden uw gezondheid en dat van onze medewerkers het allerbelangrijkst. Bij RNHB volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Daarom acteren wij serieus op de maatregelen die zijn aangekondigd en die de komende tijd wellicht nog aangekondigd zullen worden. Onze medewerkers werken thuis en ook face-to-face klantafspraken zijn helaas niet meer mogelijk. Desondanks zal dit onze service naar u de komende tijd niet in de weg staan. Daarover leest u ook in dit blog. 

Het blijft mogelijk om zaken met ons te doen. Dat gebeurt op een manier zoals u grotendeels van ons gewend bent: online, via onze website, per telefoon en per mail.

Onze accountmanagers en klantenservice zijn gewoon bereikbaar op de dagen en uren dat zij dat anders ook zijn. Voor nieuwe kredietaanvragen kunt u op onze website terecht. Met andere woorden: vragen en aanvragen worden gewoon door ons in behandeling genomen. De maatregelen die wij rondom Corona hebben getroffen, zullen dus geen of beperkt impact hebben op de service die u van ons gewend bent.   

Onze medewerkers zijn op werkdagen van 8:30 tot 18:00 uur bereikbaar via telefoonnummer (030) 799 66 66. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht op onze website. Indien er de komende tijd updates volgen, zullen wij deze zo snel mogelijk via rnhb.nl en LinkedIn met u communiceren.