Adviseurs Banner

Adviseurs & Taxateurs

Adviseurs - Top Content

Adviseur- en taxateurzoeker

Wilt u liever eerst financieel advies? Het aanvragen van een vastgoedfinanciering die het beste bij uw situatie past, kan specifieke kennis vereisen. RNHB werkt met een landelijk netwerk van meer dan 100 intermediairs die u kunt vinden in onderstaande kaart via de tab Intermediairs.

Daarnaast heeft u voor het aanvragen van een taxatierapport een ruime keuze uit taxateurs in heel Nederland. Klik op het tabblad Taxateurs in onderstaande kaart om een taxateur bij u in de buurt te vinden.

Componence Asset List

Toon meer opties Toon minder opties

Meer info

Meer Info

De opdracht voor een taxatie bij financieringsaanvragen met een leningbedrag vanaf €2,5 miljoen dienen altijd in overleg met RNHB te worden verstrekt. Voor deze financieringsaanvragen werken wij met een kleinere lijst van gespecialiseerde taxateurs. Een overzicht van taxateurs waarvan wij altijd een taxatie zullen accepteren treft u hier. In overleg of op ons advies is ook het aanstellen van een andere taxateur mogelijk. Deze taxaties dienen in het Engels opgesteld te worden. 

Mocht u hier nog vragen over hebben, of over het taxatieproces bij RNHB, neem dan contact op met REA@rnhb.nl

De taxateurs op onze taxateurslijst zijn op de hoogte van de RNHB taxatierichtlijnen:

  • Het taxatierapport mag niet ouder zijn dan zes maanden op de aanvraagdatum

  • RNHB staat als enige opdrachtgever in het taxatierapport

  • U betaalt de taxatiekosten rechtstreeks aan de taxateur

  • De taxateur moet het rapport opstellen in overeenstemming met de RNHB Taxatierichtlijnen

Voor het uitzetten van de taxatieopdracht kunt u hier een template brief downloaden. Vul alle grijze velden in en zorg ervoor de brief ondertekend is door u en de taxateur. Onder contactgegevens en factuurgegevens vult u uw eigen gegevens in.

De opdrachtbrief moet bij het aanvragen van een financiering aangeleverd worden.

Dient u slechts sporadisch een aanvraag in voor een vastgoedhypotheek? Dan kunt u ook terecht bij één van onze service providers. Zij bieden u extra ondersteuning bij het indienen van een aanvraag voor een financiering bij RNHB. U kunt kiezen uit één van de volgende providers:

IBD Nederland
Professionele vastgoedbeleggers
www.IBD-Nederland.nl
info@IBD-nederland.nl

VCN HypotheekService
Professionele- en particuliere vastgoedbeleggers
De Financiële Makelaar | VCN 
relatie@vcnhs.nl 

Xenter (Qualiora Groep B.V.) 
Professionele- en particuliere vastgoedbeleggers
www.xenter.nl/rnhb
rnhb@xenter.nl

RNHB voor intermediairs

RNHB voor intermediairs

Bij RNHB vinden we het extra belangrijk dat we samen kunnen sparren en oplossingen kunnen bedenken, zodat onze financiering aansluit op de plannen van uw relatie. Bent u al RNHB-partner? Dan kunt u direct een aanvraag indienen in het portaal. In het geval van een eerste aanvraag dient u eerst contact op te nemen met één van onze serviceproviders hierboven.