Neem contact op en stel je vraag - RNHB

Veelgestelde vragen

Wij financieren door heel Nederland, van de G4 steden tot aan de krimpgebieden, op toplocaties in het centrum en in wijken aan de rand van een stad. Met onze indicatieve offerte, die u vrijblijvend kunt aanvragen, laten wij u doorgaans binnen een werkdag weten wat wij specifiek voor u kunnen betekenen. 

Nee, voor residentieel vastgoed (woningen en appartementen) hanteren we dezelfde voorwaarden als voor onderpanden in de Randstad. Voor commercieel vastgoed (werkruimtes en kantoren) of gemixt vastgoed (combinaties wonen en werken), hanteren we een minimaal aflossingspercentage van 4 procent per jaar. Ook dient het pand in dit geval al verhuurd te zijn voordat u de lening aangaat. 

Bij ons kunt u in principe ieder type beleggingspand, waar dan ook in Nederland financieren. Het vastgoed van onze klanten is zeer uiteenlopend. Denk aan:

  • Woonruimtes, zoals woningen, appartementen, studentenkamers of seniorenwoningen.
  • Bedrijfsruimten, van winkelpanden tot een medisch centrum, van een heel kantoorpand tot een klein bedrijf en alles wat daar tussenin zit.
  • Combinatiepanden voor mixed-use bestemmingen. Denk aan een bedrijfsruimte beneden en appartementen boven. 

Bij een aanvraag kijken wij altijd naar de staat van onderhoud, locatie en mogelijkheden van een pand. 

Onze actuele rentetarieven:
Bekijk de rentetarieven voor professionals 
Bekijk de rentetarieven voor starters
 

Liever direct een rente-indicatie?

Dan kunt u gebruik maken van onze rekentool. U krijgt dan direct een rente-indicatie en een inzicht in het verwachte rendement.

 

U wilt een offerte digitaal ondertekenen, maar dat gaat nog niet helemaal soepel. Of u wilt een verbeterpunt melden. Dat kan, meld het ons direct. We helpen u graag verder. U kunt ons op werkdagen tussen 8.30 en 18.00 uur bereiken op telefoonnummer 030-799 66 61.

In 'Mijn RNHB' - het digitale portaal - kunt u te allen tijde de status van uw aanvraag inzien. Ook leest u hier welke acties vereist zijn om uw aanvraag compleet te maken.

Komt u er desondanks niet uit? Stuur ons een e-mail met daarin uw leningnummer en uw vraag. Bijvoorbeeld:
- Waarom wordt er om een bepaald bewijsstuk gevraagd?
- Wanneer kan ik de kredietovereenkomst van RNHB verwachten?

U kunt ons ook bellen op (030) 799 66 66.

Heeft u een financiering bij RNHB en wilt u iets wijzigen, zoals:

  • Extra aflossen
  • Rentevast periode wijzigen
  • Bouwdepot verhogen

Stuur dan een e-mail naar rnhbbeheer@vestingfinance.nl met daarin uw leningnummer en wat u precies wilt wijzigen.

Als uw gegevens veranderen, geef het dan door via rnhbbeheer@vestingfinance.nl.

Zet in uw e-mail:

  • Het leningnummer (en het nummer van andere personen voor wie de wijziging geldt)
  • Wat u wilt wijzigen
  • De nieuwe gegevens

Let op: extra check rekeningnummer
Als u een ander rekeningnummer doorgeeft en het staat nog niet in ons systeem, dan sturen wij een machtigingsformulier voor incasso naar u toe. Vul dit formulier in en stuur het terug naar:

RNHB
t.a.v. afdeling Beheer
Postbus 2037
3800 CA Amersfoort

 

Wij verstrekken financieringen van 50.000 euro tot 50 miljoen alles wat daartussenin of soms zelfs boven zit. Dit betekent dat wij zowel particulieren, als professionele vastgoedbeleggers kunnen financieren. 

RNHB verstrekt enkel financieringen en adviseert niet. Daarvoor werken wij samen met onafhankelijke financieel adviseurs. Zij kunnen u adviseren welke financieringen en voorwaarden het beste bij uw situatie passen. Vind hier een adviseur bij u in de buurt.

Jazeker. De economische binding met én belangen in Nederland zijn voor RNHB leidend bij de beoordeling van een financiering. U doet dus aangifte bij de Belastingdienst in Nederland. U hoeft ook niet persé de Nederlandse nationaliteit te hebben als u vastgoed bij ons wilt financieren. 

Bent u ontevreden over onze dienstverlening? Kunnen we iets verbeteren? Laat het ons weten, want we willen graag dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We beloven dat we er alles aan zullen doen om nauwkeurig en snel tot een oplossing te komen.

Klacht indienen
U kunt uw klacht indienen via het contactformulier. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een ontvangstbevestiging. Wij streven ernaar om uw klacht binnen 6 weken te behandelen. Om uw klacht zo nauwkeurig en objectief mogelijk te beoordelen, behandelen meerdere medewerkers de klacht. Wij informeren u per e-mail over de afhandeling.

Ontevreden over de oplossing?
Het kan zijn dat u ontevreden bent over de oplossing. Geef dit aan ons door  via het  contactformulier. Verschillende medewerkers herbeoordelen dan uw klacht. Lees meer.

De verschuldigde rente en aflossing worden in één bedrag van uw rekening afgeschreven. In de jaaropgave van uw lening(en) staat het onderscheid tussen rente en aflossing op uw lening.

Verwacht u betalingsproblemen of heeft u een betalingsachterstand? Bijvoorbeeld omdat u de rente en/of aflossing van uw hypotheek niet meer kunt betalen door een verandering in uw persoonlijke of financiële situatie? Neem dan contact op met het team Preventief en Achterstandsmanagement van Vesting Finance via 088 – 655 50 40.  Vesting Finance verzorgt namens RNHB het hypotheekbeheer. Het is belangrijk dat u tijdig contact met ons opneemt om problemen zo veel mogelijk te voorkomen.

Lees verder

Adres

WTC Utrecht

Stadsplateau 10

3521 AZ Utrecht

Bekijk hier de routebeschrijving

 

Parkeren

Als u met de auto komt, kunt u het beste parkeren in parkeergarage Croeselaan.

Klik hier voor de routebeschrijving.

Om de actuele waarden van uw pand te bepalen laat u uw vastgoed taxeren door 1 van onze gespecialiseerde RNHB taxateurs.

Als u een financieringsaanvraag heeft vanaf € 2.500.000,- bepaalt RNHB welke taxateur het pand gaat waarderen. 

De lijst van aangesloten taxateurs vindt u hier.

Heeft u nog een vraag?

Wij staan u graag op werkdagen te woord.

Voor vragen over nieuwe, lopende aanvragen en verlengingsvoorstellen zijn wij bereikbaar tussen 8:30 en 18:00 uur:

Voor vragen over betalingen, aflossingen, bouwdepots en mutaties zijn wij bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur:

Bent u notaris en heeft u voor het passeren van de akte nog vragen? Wij zijn bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

Neem contact met ons op

Contact
Bent u al klant?
Heeft u eerder een klacht ingediend over dit onderwerp?
Te identificeren tekst CAPTCHA verversen

Dit is RNHB

Gaat u investeren in een woning of zelfs een heel appartementencomplex? Koopt u een bedrijfsruimte, kantoorpand of juist een combinatiepand voor de verhuur? RNHB is dé vastgoedfinancier van Nederland. 

Met het financieren van vastgoed als enige focus, hebben wij een enorme expertise opgebouwd in de Nederlandse vastgoedmarkt. Bij RNHB richten we ons op wat wél kan, ook als er niet meteen een kant-en-klare oplossing is. Ziet u potentie in een pand waar nog van alles aan moet gebeuren? Dan kunt u een verbouwing of renovatie bij ons meefinancieren. Bovendien financieren wij door heel Nederland, ook buiten de Randstad. Voor financieringen boven de 2,5 miljoen bieden we een maatwerkoplossing.  Als u een mooie kans ziet, kijken wij graag met u mee.

Werken bij RNHB

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Vernieuwen is voor ons het allerbelangrijkste. We zijn een persoonlijke online dienstverlener die anders is dan wat u verwacht van een vastgoedfinancier. Werken bij RNHB is dan ook net een tikje anders dan normaal.

Vertel me meer   

Adres

WTC Utrecht

Stadsplateau 10

3521 AZ Utrecht

Bekijk hier de routebeschrijving

Postadres

Postbus 24049

3502 MA Utrecht

Bedrijfsgegevens

AFM: 12044909

KvK:  66858925

BTW: NL856727982B01