Banner - News DetailPage

5 minuten met... Eijgen Finance

Componence Asset List

30-10-2023

RNHB onderhoudt relaties met een uitgebreid netwerk van onafhankelijke financiële adviseurs door Nederland. Onder hen valt Eijgen Finance, een zelfstandig intermediair voor het MKB en vastgoed investeerders in het hele land.

Over Eijgen Finance

Eijgen Finance is 9 jaar geleden opgericht door Johan Westra en Franke Twerda, gericht op de bedeiening van MKB-klanten en vastgoedleleggers en als alternatief voor de grootbanken waarbij traditioneel financieel advies ingewonnen werd, Zij zijn gestart in Joure en kregen vanuit andere adviseurs de vraag om zich aan te mogen sluiten. Zo werd de franchiseformule geboren.

Vorig jaar zomer opende de veertiende vestiging van Eijgen Finance in Groningen Stad, onder leiding van financieel adviseur Sjon van Veen en vastgoedadviseur Thomas Peters. In een tijd waarin klanten bij  traditionele grootbanken vaak vastlopen, kijken Van Veen en Peters breder en onafhankelijk naar wat er in de markt gebeurt en welke alternatieven er voor hen beschikbaar zijn.

We hadden een gesprek met Sjon van Veen en Thomas Peters, eigenaren van Eijgen Finance Groningen Stad en Zwolle en tevens eigenaren van Fortior Hypotheken. Wat zijn hun ambities en hoe beoordelen zij hun samenwerking met RNHB?