Uw financiering bij RNHB aanvragen

Vraag uw financiering aan

Aanvragen t/m €2,5 miljoen

Voor aanvragen t/m €2,5 miljoen kunt u inloggen op Mijn RNHB. Heeft u nog geen account? Geen probleem. Hieronder maakt u er binnen 5 minuten één aan. U kunt uw aanvraag direct daarna in gang zetten. 

Maatwerkfinancieringen

Voor aanvragen boven de €2,5 miljoen tot €100 miljoen en zelfs daarboven, verwijzen wij u graag naar één van onze relatiemanagers. Na een telefonische kennismaking, kunt u de aanvraag samen met hem of haar in gang zetten. 

Nog geen account?

Nog geen account?

  •  U heeft binnen 5 minuten een RNHB account aangemaakt
  • Altijd veilig met een IDIN inlog
  •  Start meteen uw aanvraag 
  •  Na uw aanvraag direct inzicht in uw financieringsmogelijkheden met onze indicatieve offerte.

Van aanvraag naar kredietovereenkomst

Verstuur uw aanvraag

Nadat u ben ingelogd, kunt u uw aanvraag indienen. Als u onder onze voorwaarden voor consument valt, dan maakt een kennis en ervaringstoets onderdeel uit van de aanvraag.

Indicatieve offerte

Direct nadat u een aanvraag heeft ingediend, krijgt u een indicatieve offerte van ons. Daarin staat o.a. op welk rentepercentage u kunt rekenen en welke vervolgstappen nodig zijn om uw aanvraag ook daadwerkelijk in behandeling te kunnen nemen.

Documenten aanleveren

Via Mijn RNHB upload u alle documenten welke nodig zijn voor het beoordelen van uw financieringsaanvraag. Wij geven duidelijk aan om welke documenten het gaat. 

Regel een taxateur

Kies een taxateur uit onze taxateurslijst en vraag zelf de taxatie aan. De kosten en betaling regelt u zelf met de taxateur. Upload het taxatierapport in MijnRNHB, samen met andere belangrijke documenten.

Keur de kredietovereenkomst goed

Is het pand getaxeerd en zijn alle belangrijke documenten binnen? Dan kunnen wij uw aanvraag beoordelen. Als de aanvraag positief is beoordeeld, sturen we u een kredietovereenkomst ter goedkeuring. Deze kunt u digitaal ondertekenen. 

Uitbetaling van de lening

Als u de kredietovereenkomst heeft geaccepteerd, gaat u langs bij de notaris. Wij zorgen ervoor dat het geld op tijd bij de notaris is, de notaris maakt de officiële hypotheekakte op. Daarmee is de financiering rond. Gefeliciteerd!

De drie zekerheden van Mijn RNHB

  • Direct duidelijk

Bij het indienen van een financieringsaanvraag krijgt u vrijwel direct een indicatieve offerte. Daarmee krijgt u een goede indruk van uw mogelijkheden bij RNHB.

  • Alles op 1 plek

Alle gegevens omtrent uw aanvraag is verzameld op 1 plek. Wel zo overzichtelijk.

  • Veilige omgeving

Een veilige omgeving om gegevens met elkaar te delen. Zo kunt u er op kunnen vertrouwen dat uw gegevens maximaal beschermd zijn.