Aanvraag-afmaken

Rond uw aanvraag af op mijn.rnhb.nl

Voortaan kunt u nieuwe financieringsaanvragen via ons vernieuwde klantportaal indienen. Een kennis en ervaringstoets kan onderdeel uitmaken van de financieringsaanvraag.

Nog geen account? Geen probleem, maak binnen 5 minuten een account aan en rond uw aanvraag vrijblijvend af. 

Aanvraag afronden   Ik heb nog geen account  

Ik heb nog geen account

 

 Binnen 5 minuten heeft u een RNHB account
 Ga direct door met uw aanvraag
 U ontvangt vrijwel direct een indicatieve offerte

Registreren  

Zo vraagt u een financiering aan

 

 

 1. Verstuur uw aanvraag

  Nadat u ben ingelogd kunt u uw aanvraag indienen. Als u consument bent, dan maakt een kennis en ervaringstoets onderdeel uit van de aanvraag.  

 2. Vrijwel direct een indicatieve offerte

  Direct nadat u een aanvraag heeft ingediend, krijgt u een indicatieve offerte van ons. Daarin staat o.a. op welk rentepercentage u kunt rekenen en welke vervolgstappen nodig zijn om uw aanvraag ook daadwerkelijk in behandeling te kunnen nemen.  

 3. Documenten aanleveren

  U levert alle documenten aan welke nodig zijn voor het beoordelen van uw financieringsaanvraag.

 4. Regel de taxatie

  Kies een taxateur uit onze lijst en vraagt zelf de taxatie aan. De kosten en betaling regelt u zelf met de taxateur. Upload het taxatierapport in MijnRNHB, samen met andere belangrijke documenten.

 5. Keur de kredietovereenkomst goed

  Is het pand getaxeerd en zijn alle belangrijke documenten binnen? Dan kunnen wij uw aanvraag beoordelen. Als de aanvraag positief is beoordeeld, sturen we u een kredietovereenkomst ter goedkeuring. 

 6. Rond de financiering af

  Als u de kredietovereenkomst heeft geaccepteerd, gaat u langs bij de notaris. Wij zorgen ervoor dat het geld op tijd bij de notaris is, de notaris maakt de officiƫle hypotheekakte op. Daarmee is de financiering rond. Gefeliciteerd!

 

Ons klantportaal

Direct duidelijk

Bij het indienen van een financieringsaanvraag krijgt u vrijwel direct een indicatieve offerte. Daarmee krijgt u een goede indruk van uw mogelijkheden bij RNHB.

Alles op 1 plek

Alle gegevens omtrent uw aanvraag is verzameld op 1 plek. Wel zo overzichtelijk.

Veilige omgeving

Een veilige omgeving om gegevens met elkaar te delen. Zo kunt u er op kunnen vertrouwen dat uw gegevens maximaal beschermd zijn.