Young professional real estate finance

Heb jij tomeloze energie en ambitie? En heb je zin om klaargestoomd te worden voor een uitdagende baan in de dynamische wereld van vastgoedfinanciering? Dan is deze baan mogelijk iets voor jou!

Wat ga je doen?
Onze organisatie is in de afgelopen periode zeer sterk gegroeid. Dit is best een bijzondere prestatie te noemen aangezien we wegens de verzelfstandiging van RNHB hard hebben gewerkt aan de op- en uitbouw van ons bedrijf. Tegelijkertijd hebben we full focus ingezet op het laten groeien van onze klantenportefeuille. Dit is te danken aan de enorme toewijding van ons grootste goed; onze mensen! Zij zijn naast experts in hun domein ook hardwerkend, ambitieus en volhardend in het leveren van een hun persoonlijke bijdrage aan het succes van RNHB. En van deze energie kunnen wij geen genoeg krijgen! 

Precies hierom is RNHB op zoek naar meer van dit kaliber! We zoeken jonge, ambitieuze mensen met lef die we graag willen begeleiden om in een of meerdere domeinen kennis en ervaring te laten opdoen in de dynamische wereld van vastgoedfinanciering. 

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zelf de regie voeren over hun loopbaan. Daarom bieden we je op basis van opleiding en interesse een plek  aan in een van de volgende teams: Accountmanagement, Client Management, Credit Risk of Frontoffice. Al deze teams hebben een gemeenschappelijk doel: bestaande of nieuwe klanten adviseren en faciliteren in hun vastgoedfinancieringen. Wil je na verloop van tijd zien en ervaren hoe het is om bij een ander team te werken? Laat je horen over wat je waar wil doen zodat we samen richting kunnen geven aan jouw toekomst bij RNHB!

Wat vragen wij?
Onze mensen zijn dus de architecten van hun eigen loopbaan bij onze organisatie. Dat is voor jou als young professional niet anders. Jij bent verantwoordelijk voor jouw carrière, voor jouw kansen, voor jouw leercurve. Het initiatief ligt dus grotendeels bij jou. Je bent een zelf startend, werkt graag en makkelijk samen, hebt lef, denkt van nature in kansen en weet deze te realiseren omdat je opgeven geen optie vindt! En verder:

 • Beschik je over minimaal een HBO of WO diploma; 
 • Heb je passie voor vastgoed(financiering);
 • Ben je onbevreesd en treed je het onbekende met vertrouwen en plezier tegemoet;
 • Ben je een enthousiast, stressbestendig en een tikkeltje brutaal;
 • Ben je kritisch naar de ander, maar zeker ook naar jezelf;
 • Voel je je nergens te goed voor en pak je aan wat er aangepakt moet worden;
 • Neem je die stap extra voor succes van je collega, van RNHB en daarmee automatisch dat van jezelf;
 • Ben je niet uit het veld te slaan wanneer je eenmaal ergens je zinnen op hebt gezet;
 • Schakel je makkelijk op verschillende niveaus;
 • Heb je zin om bij te dragen in een wereld die elke dag anders is!

Wat bieden wij jou?

 • Een ambitieus team in een informele en platte organisatie die volop in beweging is;
 • Gezellige collega’s die elkaar ondersteunen;
 • Een werkplek op een goed bereikbare locatie naast het station in hartje Utrecht (WTC), met een indrukwekkend uitzicht over de stad;
 • Goede, moderne arbeidsvoorwaarden, zoals onbeperkt verlof;
 • Alle vrijheid én ondersteuning om je werk te doen en je te ontwikkelen;
 • Een RNHB-bar met karaokeset, tafeltennis en tafelvoetbaltafel om op zijn tijd te kunnen ontspannen;
 • Lekkere koffie en elke dag vers fruit.

Wie zijn wij?

Bij RNHB waait er een frisse wind! Met het zelfstandig worden hebben wij een belangrijke koerswijziging ingezet: bij RNHB kan het wél. Want wil je bijvoorbeeld financiering voor een pand waar je zelf niet in gaat wonen? Vaak een lastig verhaal voor een grootbank. Bij ons kan het wél. Samen met een klant aan een vastgoedplan sleutelen voor een beter rendement? Er is bijna geen financier die daar de kennis voor heeft. Bij ons kan het wél. En samen met je collega’s het bedrijf verder opbouwen en jouw eigen rol uitbouwen? Ook dat kan bij ons. En het werkt. Zo goed zelfs dat onze portefeuille jaarlijks groeit en ons team in korte tijd verdubbeld is in omvang.

We willen een persoonlijke dienstverlener zijn, die het anders aanpakt. Van de gebaande paden afgaan en oplossingen zoeken. De lijnen zijn kort, het tempo ligt hoog. Geen dag is hetzelfde. Vernieuwen is voor ons het allerbelangrijkst. Zo verbeteren we onszelf keer op keer. Die energie vóel je zodra je binnenkomt in ons kantoor in hartje Utrecht en die werkt aanstekelijk.

Vragen? 

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Viec Nguyen via vnguyen@rnhb.nl, of bel 06 19 77 94 36.

Ben jij enthousiast over deze uitdaging en zie je aanknopingspunten vanuit je eigen achtergrond? Reageer dan snel! Stuur je cv en motivatie naar werkenbij@rnhb.nl. We zien graag je reactie tegemoet.

* Een screening maakt deel uit van het onboardingstraject.
* Acquisitie naar 
aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.