Team Mirella

Mirella van Vliet-Metz

Relatiemanager Mirella van Vliet-Metz

Inmiddels werk ik ruim 4 jaar voor RNHB. De reden dat ik eind 2018 naar dit mooie bedrijf ben overgestapt, was omdat RNHB wilde groeien in het intermediaire kanaal. Met mijn kennis die ik al had van het vastgoed en mijn netwerk in de financiële dienstverlening, kon ik dit mooi combineren en helpen bouwen aan deze uitdaging.  

RNHB is een bedrijf waar ideeën worden gehoord en input wordt gewaardeerd. Zo heb ik bijvoorbeeld de partnerdagen mogen opzetten. We nodigen dan onze gewaardeerde businesspartners uit op kantoor en praten ze bij over ontwikkelingen in de markt of gaan dieper in op zaken die te maken hebben met vastgoedfinancieringen, zoals bijvoorbeeld fiscaliteit of huurrecht. 

Daarnaast vind ik het persoonlijke contact zo waardevol. Ik hoor wat de intermediairs bezighoudt, waar ze tegenaan lopen en wat er speelt in de markt. Dit neem ik mee naar kantoor om zo onze dienstverlenging te blijven ontwikkelen. 

RNHB heeft voor alle facetten die met vastgoedfinancieringen te maken hebben wel een oplossing. Of een klant nou begint met vastgoed financieringen of al een grote portefeuille heeft: wij willen voor iedereen aan de slag. Daarnaast financieren wij ook alle soorten objecten, van een residentieel object, mixed object tot commerciële panden. Voor alles kunnen wij een oplossing bieden. Ook bieden we handelsfinancieringen aan en voor transformaties hebben we goede mogelijkheden met bouwdepots. Omdat we zo’n breed productassortiment hebben, is het soms lastig om tot de juiste financiering te komen. Hier help ik graag bij. 

In mijn vrije tijd ga ik graag lekker uiteten, naar musicals of gezellig samen met het gezin op stap. 

Raimondo Ceelen

Accountmanager intermediairdesk Raimondo Ceelen

Als Desk Accountmanager ben ik het aanspreekpunt en sparringpartner voor het intermediair. Samen kijken we naar passende oplossingen voor vastgoedfinancieringen in de breedste zin van het woord. Ook voor ICT issues, escalaties en overige vragen die jou als intermediair verder helpen naar het succes, mag je contact met me opnemen. Samen maken we er een succes van! 

In gesprek zijn met het intermediair en samen werken aan het succes van morgen geeft mij energie. Niet alle aanvragen leiden direct tot het gewenste resultaat en hoe mooi is het dan om hier een bepaalde factor in te kunnen zijn? Op zo’n moment samen kijken naar de belangen van de klant, het intermediair en RNHB en dan komen tot een oplossing, is meer dan leuk! Want als je positief denkt, beheers je de situatie.  

We pakken het anders aan dan andere financiers. We zijn een online financier met persoonlijke aandacht. Naast het aanbieden van financieringen delen we ook onze kennis. Daarom zijn we voor onze klanten méér dan alleen financier: een gesprekspartner die meedenkt en maatwerk levert. Voor zowel residentieel, combinatiepanden en commercieel vastgoed ben je bij RNHB aan het juiste adres. Wil de klant gaan verbouwen, splitsen, transformeren of combineren, geen probleem, ook dit is bespreekbaar bij RNHB.  
 
Als vader van 2 zoontjes (5) en (4) besteed ik veel tijd aan mijn gezin. Samen met mijn vriendin vinden wij het belangrijk om ze de juiste waarden en normen mee te geven: de verbinding met ze te maken en ze veel van de wereld te laten zien. Ook het bourgondische leven is zeker bij mij van toepassing. We koken graag (binnen en buiten), gaan graag en regelmatig uit eten en op zijn tijd wordt er een mooie fles wijn opengetrokken. Kortom: we houden van het goede bourgondische leven!  

Danny Stekelenburg

Kredietspecialist Danny Stekelenburg

Ik ben op dit moment werkzaam als kredietspecialist bij RNHB. Ongeveer 5 jaar geleden ben ik begonnen bij RNHB als Sales Support medewerker. Dit was destijds mijn bijbaantje naast mijn studie. Dit beviel mij erg goed. Uiteindelijk ben ik bij RNHB gebleven en heb ik de kans gekregen om mij binnen RNHB door te ontwikkelen. 
 
De combinatie tussen het zelfstandig kunnen werken en het samenwerken met een gezellig team maakt het werk erg leuk. Als acceptant bij RNHB heb ik daarnaast veel contact met klanten en tussenpersonen. Om samen tot een passende financiering te komen, dat geeft een goed gevoel. 

RNHB is onderscheidend in het aanbieden van een groot aantal producten en het leveren van maatwerk. Daarnaast is RNHB een erg dynamisch bedrijf en continu bezig met het verbeteren van het proces om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 
 
Ik hoop een unieke bijdrage te kunnen leveren voor de klant, door altijd met de klant mee te denken en te zoeken naar oplossingen. Op deze manier kunnen wij ook de complexe aanvragen tot een goed einde brengen. 
 
Buiten werktijden ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Ik ben daarnaast ook een groot voetbalfan.  Ik volg zowel het Nederlandse als het buitenlandse voetbal. Als supporter van FC Utrecht ben ik elke thuiswedstrijd in het stadion te vinden. 

René Stek

Kredietspecialist  René Stek

Ik ben kredietspecialist en werk al enige jaren bij RNHB. Na een aantal jaren in de woningmarkt te hebben gewerkt, ging mijn interesse meer uit naar het financieren van commercieel vastgoed. RNHB is één van de grotere spelers in deze markt. Ik kreeg de kans om hier te gaan werken en dat doe ik nu al een aantal jaren met veel plezier. 

Iedere aanvraag voor een financiering is weer anders en dat is het mooie aan het werk. De uitdaging is om samen met het intermediair en de klant tot een passende financiering voor iedere partij te komen.  

RNHB denkt met het intermediair mee om van iedere aanvraag een succes te maken. We hebben een ruim pakket aan financieringsmogelijkheden. Of het nu om een resi, mixed of cre object, transformatie of handelsfinanciering gaat: bij RNHB zijn er ruime mogelijkheden om dit te financieren. Ik ga samen met het intermediair mijn best doen om iedere klant tevreden te stellen en dat zal niet altijd met een offerte zijn, maar dat is wel de insteek.   

Ik ben gehuwd en heb 2 kinderen. Ik mag graag voetbal kijken, maar kijk ook naar andere sporten. Zelf ben ik van het wintersporten, skiën en schaatsen. Vakanties breng ik dan ook graag door in Oostenrijk, Frankrijk en zomers is Italië wel een heerlijk land.  

Onze contactgegevens

Ons intermediairportaal

  • Dien eenvoudig een aanvraag in
  • Houd inzicht in de status van uw aanvragen