Team Marco

Marco Damen

Relatiemanager Marco Damen

Mijn naam is Marco Damen, 35 jaar en ik ben woonachtig in Nieuwegein. Ik werk sinds 2017 voor RNHB.

De reden dat ik ben gaan werken voor RNHB is vooral vanwege mijn liefde voor vastgoed en alles wat hier omheen hangt. Na mijn studie MER-vastgoed en makelaardij wilde ik werken in het vastgoed, maar tijdens de crisis van 2008 was het erg lastig om aan een baan te komen. Ik ben eerst bij de Rabobank terecht gekomen in de financiële dienstverlening. Iets wat ik tijdens mijn studie ook interessant vond. Na 5 jaar daar werkzaam te zijn geweest werd ik benaderd om voor RNHB te komen werken als intern accountmanager. In deze periode heb ik veel contacten uit mijn huidige netwerk weten op te bouwen. Het omgaan met klanten, intermediairs, geeft mij enorm veel energie. Ik vind het werk nog steeds super om te doen en hoop in 2023 weer veel mooie dingen te kunnen doen. 

Mijn functie is geweldig omdat ik de spin in het web ben tijdens het gehele proces. Ik ben betrokken bij alle processen en daarom leer ik elke dag weer. Verder vind ik het super om het relatie-onderhoud op peil te houden. Kortom: mijn functie is super veelzijdig en ik ben het uithangbord van RNHB. Iets waar ik trots op ben en wat ik nog steeds met veel plezier doe. 

RNHB is onderscheidend in meerdere opzichten. Wij zijn uniek omdat wij zowel het particuliere als zakelijke segment bedienen. Daarnaast bieden wij financiering van elk asset type aan waardoor we uniek in onze branche zijn. Verder is RNHB onwijs dynamisch en probeert het zichzelf aan te passen op marktbewegingen (wat ontzettend cool is om te zien). Gedurende de jaren ben ik meegegroeid met het bedrijf: van 40 mensen naar ruim 200.

Ik zet mezelf altijd voor de volle 100% in voor mijn relaties. Iets wat ik al jaren doe en blijf doen. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en kennis zijn factoren die voor mij belangrijk zijn.  

In het dagelijkse leven hou ik mij bezig met veelzijdige dingen. Zo ben ik trainer van het voetbalteam van mijn zoon. Probeer ik regelmatig te sporten (Padel, hardlopen, fitness). Ik heb ruim 30 jaar gevoetbald en het is daarom ook mijn grote passie. Mijn gezin staat echter op 1: ik heb 2 jongens van 3 en 8. Ik hou daarnaast enorm van BBQ en koken. 

Acceptant Raida el Ghalbzouri

Kredietspecialist  Raida el Ghalbzouri

Ik ben in 2022 begonnen als hypotheek kredietspecialist. Daarvoor heb ik gewerkt als supportmedewerker op dezelfde afdeling. Ik ben als student begonnen bij RNHB en voelde mij meteen thuis vanwege de fijne collega’s en de prettige werksfeer. Voor mij reden genoeg om bij RNHB te blijven. 

Fijn vind ik de balans tussen het zelfstandig werken en het samenwerken met collega’s. Ook raak ik enthousiast van het contact met alle fijne klanten en van een uitdagende financieringsaanvraag toch iets kunnen maken in samenwerking met collega’s en de klant. We focussen op ESG-doelen, zijn flexibel en dynamisch, maar vooral ook toegankelijk en laagdrempelig. We bedienen verschillende soorten klanten en kunnen daarvoor ook een verschillende aanpak hanteren. Bij RNHB proberen we mee te kijken naar oplossingen en is maatwerk mogelijk. 

Uiteindelijk gaat het erom dat we proberen zo snel en prettig mogelijk tot financiering over te kunnen gaan. Hiervoor is nauw contact en een goede samenwerking met klant en tussenpersoon belangrijk. Ik vind het belangrijk dat de klant goed geïnformeerd wordt en kennis heeft van de stand van zaken, zodat duidelijk is dat alles onder controle is.  

Ik heb recent mijn motorrijbewijs gehaald, dus ik heb zin om deze nieuwe hobby te ontdekken. Verder hou ik natuurlijk van reizen, waarbij ik het liefst mooi blauw water en eilanden opzoek om te duiken. 

Olfe Tuyt

Kredietspecialist  Olfe Tuyt

Ik ben nu 2.5 jaar kredietspecialist bij RNHB en werk al circa 4.5 jaar bij RNHB. Ik heb altijd een passie gehad voor vastgoed. Ik wilde mij als student daarom alvast oriënteren in deze sector en RNHB was (toen ik 4.5 jaar geleden begon) een kleine dynamische partij waar ik me makkelijk kon ontwikkelen. Dit bleek een schot in de roos.  

Mijn werk is zeer divers. Elke aanvraag die ik behandel is anders en heeft weer aspecten die ik niet eerder ben tegengekomen. Daarnaast heb ik veel klantcontact en moet ik intern ook veel schakelen met verschillende afdelingen. Dit maakt het werk dynamisch. Uiteindelijk doe ik het natuurlijk allemaal om de klant te helpen.  

RNHB is dynamisch, met korte lijntjes waardoor makkelijk maatwerk kan worden aangeboden aan onze klanten. RNHB denkt altijd mee met klanten en probeert waar mogelijk altijd die extra meter te zetten. Als ik een aanvraag behandel, zal ik altijd proberen om de aanvraag passend te maken voor de klant. Ik denk mee en zal altijd alles uit de kast halen. 

Ik ben voetbaltrainer van de JO17-1 van USV Hercules in Utrecht. We spelen derde divisie landelijk en trainen drie avonden in de week en 1 wedstrijd op zaterdag. Het is tijdrovend maar fantastisch om te mogen samenwerken met zoveel enthousiaste en getalenteerde jongens. 

Bryan van Ekeris

Kredietspecialist Awinash Bissumbhar

Mijn naam is Awinash, 28 jaar en Rotterdammer in hart en nieren. Ik level kwaliteit en verwacht dat ook terug. Heeft u een casus waarover u wilt sparren? Bellen mag altijd. 

Onze contactgegevens

Ons intermediairportaal

  • Dien eenvoudig een aanvraag in
  • Houd inzicht in de status van uw aanvragen