Scrum Master

Vind jij het leuk om de verschillende teams te coachen en faciliteren binnen de release train? Wil jij eraan bijdragen dat deze teams steeds autonomer kunnen werken en hun kwaliteit zo kunnen verhogen?

Wat ga je doen?

In de rol van Scrum Master/Release train engineer zorg je ervoor dat onze klanten, medewerkers en leveranciers optimaal kunnen samenwerken, zonder dat zij merken dat er verschillende partijen en technologieën worden gebruikt.  Om dat te bereiken werk je intensief samen met collega’s van de afdeling Information Technology. Dit zijn business analisten, DevOps engineers, applicatie managers, service agents en eindgebruikers. Samen met dit team ontwikkel en implementeer je financieel verantwoorde, implementeerbare en robuuste ICT-oplossingen op basis van de Enterprise Architectuur principes van het RNHB cloud-first landschap. Je organiseert, coacht en faciliteert de teams binnen de release train en zorgt ervoor dat de teams steeds autonomer kunnen werken. Je ondersteunt hen bij het plannen en bouwt mee aan een betrouwbare en voorspelbare delivery, waarbij het leveren van (toegevoegde) waarde en continu verbeteren voorop staat. Deze rol van Scrum Master vraagt kennis van cloud architectuur, de producten van Microsoft, van onze product waardeketen, de financiële business en IT-processen van RNHB. De Scrummaster werkt binnen de afdeling Information Technology en rapporteert aan de Director IT.

Wat vragen wij?

Om succesvol in deze functie te zijn ben jij ondernemend, ambitieus, werk je graag in een team weet jij door je eigen verantwoordelijkheid te nemen de afgesproken resultaten te boeken. Vanwege jouw ervaring begrijp je wat de eindklant nodig heeft en vind je het leuk dit te vertalen naar een kwalitatief goede oplossing waarbij alle partijen zich gehoord en gezien voelen. Van nature ben je stressbestendig en gepassioneerd over je vak, krijg je energie van werken onder druk en denk je graag in mogelijkheden om de dynamiek van RNHB nóg meer te versnellen. En verder:

•    Heb je minimaal 5 jaar werkervaring. Dit mag ook in een soortgelijke functie zijn, zoals
     projectmanager of verander-, implementatie-, migratie- of servicemanager ;
•    Heb je een afgeronde opleiding in Information Management, Information Engineering,
     Bedrijfskundige Informatica;
•    Ben je een Certified Scrum Master; 
•    Heb je kennis van Cloud computing Microsoft Azure, Office 365, Dynamics 365;
•    Heb je ervaring met SaaS solutions, Web Applications/Services, Software Development, Unit/FAT
     testen, Agile DevOps team, Jira Software / Servicedesk / Confluence / Insights;
•    Heb je een mooi netwerk opgebouwd van professionele software leveranciers;
•    Beschik je over uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden;
•    Beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.

De gevraagde ervaring en opleidingen geven een indicatie van het brede profiel waar wij naar op zoek zijn. Voel je echter van harte uitgenodigd om te reageren mocht je niet aan alle genoemde criteria voldoen.
 

Wat bieden wij jou?

•    Een ambitieus team in een informele en platte organisatie die volop in beweging is;
•    Gezellige collega’s die elkaar ondersteunen;
•    Een werkplek op een goed bereikbare locatie naast het station in hartje Utrecht (WTC), met een
     indrukwekkend uitzicht over de stad;
•    Goede, moderne arbeidsvoorwaarden, zoals onbeperkt verlof;
•    Alle vrijheid én ondersteuning om je werk te doen en je te ontwikkelen;
•    Een RNHB-bar met karaokeset, tafeltennis en tafelvoetbaltafel om op zijn tijd te kunnen
     ontspannen;
•    Lekkere koffie en elke dag vers fruit.

Wie zijn wij?

RNHB bestaat al 125 jaar, en er waait nog steeds een frisse wind! Met het zelfstandig worden hebben wij een belangrijke koerswijziging ingezet: bij RNHB kan het wél. Want wil je bijvoorbeeld financiering voor een pand waar je zelf niet in gaat wonen? Vaak een lastig verhaal voor een grootbank. Bij ons kan het wél. Samen met een klant aan een vastgoedplan sleutelen voor een beter rendement? Er is bijna geen financier die daar de kennis voor heeft. Bij ons kan het wél. En samen met je collega’s het bedrijf verder opbouwen en jouw eigen rol uitbouwen? Ook dat kan bij ons. En het werkt. Zo goed zelfs dat onze portefeuille jaarlijks groeit en ons team in korte tijd verdubbeld is in omvang. 

We willen een persoonlijke dienstverlener zijn, die het anders aanpakt. Van de gebaande paden afgaan en oplossingen zoeken. De lijnen zijn kort, het tempo ligt hoog. Geen dag is hetzelfde. Vernieuwen is voor ons het allerbelangrijkst. Zo verbeteren we onszelf keer op keer. Die energie vóel je zodra je binnenkomt in ons kantoor in hartje Utrecht en die werkt aanstekelijk.

Wil je reageren?

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Viec Nguyen via vnguyen@rnhb.nl, of bel 06 19 77 94 36. 

Ben jij enthousiast over deze uitdaging en zie je aanknopingspunten vanuit je eigen achtergrond? Reageer dan snel via deze link: https://rnhb.inhroffice.com/nl/job/183967/apply. We zien graag je reactie tegemoet.

* Een screening maakt deel uit van het onboardingstraject.
* Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.