In gesprek met RNHB op vastgoedbeurs PROVADA

Vind alles over onze activiteiten en meer

Bekijk de persoonlijke videoboodschap van Ivo Knottnerus

Neemt u ook deel aan de virtuele PROVADA? Dan kunnen wij uitgebreid bijpraten over financieren in coronatijd. Ivo Knottnerus, CEO RNHB, vertelt er alvast over in deze video. 

 

RNHB gaat de virtuele beursvloer op. Op 16 en 17 juni vindt PROVADA Live plaats: het virtuele alternatief voor het driedaagse event wat anders in de RAI Amsterdam had plaatsgevonden.

Heeft u een mooie investering op het oog en wilt u weten of RNHB deze kan financieren? Wij vertellen u in onze virtuele stand graag welk type onderpanden wij financieren, waar wij bij het beoordelen van de kwaliteit van het pand op letten en hoe wij met alle marktontwikkelingen van dit moment omgaan.

Ook kunt u persoonlijk in gesprek gaan met onze clientmanagers en Real Estate Finance Specialisten om een specifieke aanvraag te bespreken.  Of laat via de chat een vraag achter, zodat wij achteraf eens bij u langs kunnen komen om het antwoord hierop persoonlijk toe te lichten. 

Om toegang tot onze stand en het complete programma aan webinars en presentaties te krijgen, kunt u zich registreren en voor € 10 een ticket kopen via PROVADA Live. Wij verwelkomen u op 16 en 17 juni graag in onze stand.

Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen?

U heeft een mooie investering op het oog en wilt eigenlijk nu al weten of RNHB u kan helpen bij de financiering.

Uiteraard hoeft u niet te wachten tot PROVADA om met ons van gedachten te wisselen. Mail ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever eerst de mogelijkheden van onze financiering voor professionele vastgoedbeleggers bekijken? Ook dat is mogelijk.

Neem contact op Bekijk onze mogelijkheden

 

Beursplattegrond PROVADA

Bent u benieuwd wie er dit jaar allemaal op PROVADA staan of waar u de stand van RNHB (hal 12, stand 57) exact vindt? PROVADA heeft een handige trackrecord met plattegrond aangemaakt. 

Vind RNHB

Dit is RNHB

Gaat u investeren in een woning of zelfs een heel appartementencomplex? Koopt u een bedrijfsruimte, kantoorpand of juist een combinatiepand voor de verhuur? RNHB is dé vastgoedfinancier van Nederland. 

Met het financieren van vastgoed als enige focus, hebben wij een enorme expertise opgebouwd in de Nederlandse vastgoedmarkt. Bij RNHB richten we ons op wat wél kan, ook als er niet meteen een kant-en-klare oplossing is. Ziet u potentie in een pand waar nog van alles aan moet gebeuren? Dan kunt u een verbouwing of renovatie bij ons meefinancieren. Bovendien financieren wij door heel Nederland, ook buiten de Randstad. Voor financieringen boven de 2,5 miljoen bieden we een maatwerkoplossing.  Als u een mooie kans ziet, kijken wij graag met u mee.