PROVADA vastgoedbeurs: alles wat u moet weten | RNHB

Alles wat u wilt weten over vastgoedbeurs PROVADA

3 | 4 | 5 november, RAI Amsterdam

RNHB op de PROVADA

PROVADA zou oorspronkelijk in juni plaatsvinden, maar is verplaatst naar 3, 4 en 5 november. Natuurlijk is RNHB er ook bij. Vind hier alles over onze activiteiten en meer.

RNHB staat dit jaar in de RAI op dé vastgoedbeurs van Nederland. PROVADA is een netwerkevenement dat dit jaar door zo'n 18.000 vastgoedprofessionals wordt bezocht. In onze stand kunnen wij u uitgebreid informeren over de financieringsmogelijkheden bij RNHB. Of dat nu gaat om woningen, appartementen, een bedrijfsruimte óf zelfs een volledige transformatie. Als u kansen ziet, denken wij ook tijdens deze vastgoedbeurs graag met u mee. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de gezichten achter RNHB beter te leren kennen. 

 

 

Beursplattegrond PROVADA

Bent u benieuwd wie er dit jaar allemaal op PROVADA staan of waar u de stand van RNHB (hal 12, stand 57) exact vindt? PROVADA heeft een handige trackrecord met plattegrond aangemaakt. 

Vind RNHB

Ook aanwezig zijn?

Zien u wij u op 3, 4 of 5 november 2020 op vastgoedbeurs PROVADA? Koop dan nu uw tickets. Uw entreekaart is voor 3 dagen geldig. Registreren kan eenvoudig via onderstaande link.
 

Registreer