Wat wij financieren

Wat wij financieren​​

Residentieel en commercieel vastgoed

Woningen en appartementen

Te denken valt aan een studio, studentenhuis, eengezinswoning of compleet appartementencomplex.

Onze aanpak...

Bedrijfsruimtes en kantoren

Van winkels tot industrieel vastgoed. Van een kantoorpand tot een bedrijfsverzamelgebouw.

Lees meer...  

Combinatiepanden

Een pand met een mixed use bestemming. Denk aan een bedrijfsruimte beneden en woonruimte boven.

Ga verder...

Verhuur, handel en liquiditeit

U kunt zowel een aanvraag indienen voor een verhuurhypotheek als een handelsfinanciering. Een handelsfinanciering verstrekken wij alleen als deze bedoeld is om de koop van residentieel vastgoed te financieren.

Als u behoefte heeft aan liquiditeit, kunnen wij daarin voorzien door een liquiditeitsfinanciering te verstrekken. Hierbij wordt gekeken naar de overwaarde in het vastgoed. Met die overwaarde kunnen er middelen worden vrijgemaakt voor nieuwe investeringen. Mede daardoor kunt u de groei faciliteren die u voor ogen heeft.

Transformeren, renoveren of verduurzamen?

Heeft de woning waarin u wilt investeren achterstallig onderhoud? Bent u van plan om een voormalige bedrijfsruimte te transformeren naar woonruimte? Verbouwen, transformeren of verduurzamen betekent letterlijk bouwen aan een solide en toekomstbestendige investering. Wij ondersteunen u daar graag bij  met onze bouwdepots op maat. 

 

 Alles over ons bouwdepot 

RNHB feliciteert

Turnkey Houses

Met de herontwikkeling en financiering van negen appartementen op een toplocatie nabij het centrum van Den Haag. Turnkey Houses heeft zich tien jaar geleden toegelegd op het renoveren en transformeren van woningen voor de verkoop en verhuur.

Aapex BV.

Met de koop en financiering van vijf duurzame en toekomstbestendige studentenwoningen in Groningen. Aapex richt zich op beleggingen voor de lange termijn en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en herontwikkelen van residentieel vastgoed door heel Noord-Nederland.

Woned I BV.

Met de financiering van 25 woningen, verspreid over Apeldoorn, Zwolle en Groningen. Woned I BV is sinds 2018 actief als beleggingsfonds van kwalitatief hoogwaardig huurwoningen in grote- en middelgrote steden en stelt particuliere beleggers in staat om te investeren in vastgoed.

 

Wie wij financieren

Professionals

Elke investeerder - klein, midmarket, of groot -  kan bij ons terecht. Of u nu vanuit een maatschap, BV, CV of stichting investeert.

Meer voor professionals

Consumenten

RNHB is er voor zowel kleine als grote beleggers, ervaren en minder ervaren. Wie klein begint, kan bij ons  groeien.

Meer voor consumenten