Beleggen in kantoorpanden

Met onze beleggingshypotheek voor professionals komt beleggen in kantoorruimtes wel heel dichtbij. RNHB financiert namelijk kantoorruimtes door heel Nederland, ook buiten de grote steden.

 Bekijk ons product     Vrijblijvend aanvragen

Investeren in kantoorpanden

De kantorenmarkt heeft een eigen dynamiek. Beleggen in kantoorpanden is populair, nu de economie aantrekt en bedrijven groeien. Meer en grotere bedrijven betekent: meer oppervlakte aan kantoorruimte om te verhuren! Er wordt vooral veel ingezet op flexibele en duurzame kantoorruimtes. 

Actuele rentetarieven

Nieuwsgierig naar onze rentetarieven?

Bekijk het overzicht van onze rentetarieven per soort pand, rentevaste periode en hoogte van de financiering.

   Bekijk onze rentetarieven

Nieuwe bestemming voor kantoorpanden

Wat we veel zien in de markt, zijn kantoorpanden die een nieuwe bestemming krijgen. Oudere, leegstaande kantoren kunt u bijvoorbeeld transformeren naar verschillende appartementen. Zo vermindert u leegstand én draagt u bij aan minder krapte op de woningmarkt. Win-win!

Belangrijke checklist

Als u gaat beleggen in kantoorpanden, houd dan onder andere rekening met:

  • Kosten voor (groot) onderhoud, zoals klimaatinstallaties
  • Vergunningen, bijvoorbeeld als u gaat transformeren
  • Wisselend rendement, afhankelijk van de economie

Verbouwen, renoveren en splitsen

Heeft het kantoorpand waarin u wilt investeren achterstallig onderhoud? Of ziet in het pand kansen voor een hotel of andere bestemming? Als u denkt in kansen, dan denken wij met u mee. Met de beleggingshypotheek voor professionals van RNHB financiert u die verbouwing, renovatie of splitsing gewoon mee. Of u het kantoorpand nu gaat verhuren of verkopen: RNHB durft te financieren voor waarde die er nog niet is, maar die u gaat creëren.

Vraag direct een beleggingshypotheek aan

Heeft u al één of meerdere kantoorruimtes op het oog? Vraag dan nu vrijblijvend onze beleggingshypotheek voor professionals aan.

 Vraag online aan
 Binnen 10 minuten verstuurd
 Krijg direct een rente-indicatie

 Bekijk hoe aanvragen werkt     Verstuur een aanvraag