Veel mogelijkheden binnen en buiten Randstad voor vastgoedinvesteerders

Veel mogelijkheden binnen én buiten de Randstad voor vastgoedinvesteerders (nieuw)

In een tijd van schaarste op de woningmarkt, zijn er ook kansen. In 2020 zullen investeerders hun pijlen blijven richten op commercieel vastgoed en woningen in het middensegment.  ‘We zien genoeg mogelijkheden binnen en buiten de Randstad voor wie wil investeren in vastgoed’, aldus Ivo Knottnerus, CEO van RNHB. 

Wie voor het eerst een woning voor de verhuur koopt, kan net zo goed bij RNHB terecht als investeerders met grote portefeuilles. ‘We hebben klanten die een bedrijfspand ombouwen tot een appartementencomplex, maar er zijn ook investeerders die deze kans op de markt aangrijpen om bestaande woningen op te knappen of te verduurzamen’, vertelt Knottnerus.

Hij wijst op het voorbeeld van klanten die woningen renoveren en weer verhuren als duurzaam hoogwaardige woning in het middensegment. ‘Zij knappen een verouderd pand op tot een woning die is aangepast aan de eisen van nu, of zelfs energieneutraal is. Dat is niet alleen fijn voor de mensen met behoefte aan een huurwoning – waarvoor meer aanbod beschikbaar komt - , goede woningen worden ook beter verhuurd én dragen bij aan een beter leefklimaat.’ 

Buiten de grote steden
Gebieden buiten de Randstad komen nu bovendien weer in trek. Dat blijkt niet alleen uit cijfers van het Kadaster of het CBS, RNHB ziet de ontwikkeling letterlijk terug in nieuwe financieringsaanvragen. ‘We financieren echt door heel Nederland, ook buiten de grote steden.’ Knottnerus benadrukt dat dit net zo goed voor commercieel vastgoed geldt als voor woningen. ‘Onze focus ligt honderd procent op het financieren van vastgoed. We hebben dus ook de tijd, middelen en kennis om onze klanten te bedienen met maatwerk waar nodig. Of dat nu gaat om woningen, winkels, kantoren of andere bedrijfsruimten. Als een klant mogelijkheden ziet, kijken we graag mee.’

Disclaimer blogs

Aan de inhoud van deze communicatie kunnen geen rechten worden ontleend. RNHB en (eventuele) andere leveranciers accepteren geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze publicatie en/of de informatie welke via deze publicatie wordt verstrekt. Deze informatie behelst op geen enkele manier een aanbod, advies of financiële dienst. RNHB biedt alleen financiering en  geeft geen advies. Laat u daarom goed informeren door een adviseur over eventuele risico’s voordat u een financiering afsluit. 

Bereken wat u kunt lenen

  • Inclusief een rente indicatie.
  • Inzicht in uw cashflow.
  • Bewaar de berekening na afloop.

Blijf op de hoogte

  • Insights van experts uit de vastgoedmarkt                       
  • Onze visie op financieren en de markt                                           
  • Rente updates en andere relevante wijzigingen