RNHB op vierde plek in overzicht van topfinanciers

Introductie - RNHB 4e plek Top Financiers

RNHB heeft de 4e plek in de PropertyNL Top Financiers behaald en stijgt daarmee weer een plek op de ranking. Als één van de grootste stijgers (30% groei) en direct achter de 'big 3' van de Nederlandse banken (Rabobank Real Estate Finance, ING Real Estate Finance en ABN AMRO Corporate Banking Real Estate) een prachtige prestatie waar we heel trots op zijn! '

Het jaarlijkse onderzoek van vakblad PropertyNL is gebaseerd op uitstaand volume zakelijk vastgoed financieringen waarbij het leningvolume en de leningproductie van de grootste vastgoedfinanciers van Nederland op een rij worden gezet. Rabobank pakte dit keer de eerste plek terug van ING, die vorig jaar de lijst aanvoerde. ABN Amro eindigde op de derde plek. 

deel 2 - RNHB 4e plek Topfinanciers

 


 

Vorig jaar groeide onze portefeuille fors met 30% dankzij een grote leningproductie. De portefeuille bedraagt nu al 20% van de vroegere moeder Rabobank. In 2021 groeide de leningproductie naar € 1259 mln aan nieuwe leningen en € 290 mln aan verlengingen. RNHB zit vooral in beleggingen (98%). Van de financieringen ging 49% naar bestaande cliënten en 51% naar nieuwe. De grootste deal betrof een financiering van € 54 mln.

groeiambities deel 3 - RNHB 4e plek Topfinanciers

Groeiambities

Wij hebben bij RNHB de ambitie de komende jaren sterk door te groeien in een aantrekkelijke markt waarin we steeds grotere behoefte ontstaat aan passende vastgoedbeleggingshypotheken. Wij zullen onze portefeuille steeds verder uitbreiden middels organische groei en selectieve portefeuille overnames. 

Disclaimer

Aan de inhoud van deze communicatie kunnen geen rechten worden ontleend. RNHB en (eventuele) andere leveranciers accepteren geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze publicatie en/of de informatie welke via deze publicatie wordt verstrekt. Deze informatie behelst op geen enkele manier een aanbod, advies of financiële dienst. RNHB biedt alleen financiering en  geeft geen advies. Laat u daarom goed informeren door een adviseur over eventuele risico’s voordat u een financiering afsluit. 

Bereken wat u kunt lenen

  • Inclusief een rente indicatie.
  • Inzicht in uw cashflow.
  • Bewaar de berekening na afloop.

Blijf op de hoogte

  • Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 - 17:00.
  • Mail ons: aanvraag@rnhb.nl
  • Bel ons: 030 - 799 66 66.