RNHB CEO Stuart Lammin's visie op de huidige vastgoedmarkt in PropertyNL

Introductie RNHB CEO Stuart Lammin's visie op de huidige vastgoedmarkt in PropertyNL

Afgelopen maand (april 2022) stonden wij in PropertyNL. Onze CEO, Stuart Lammin, vertelde uitgebreid over zijn visie op de huidige vastgoedmarkt met al haar uitdagingen. Benieuwd naar welke kansen hij ziet in deze turbulente markt?  

Titel pagina na introductie

Maatwerk financieringssoplossingen voor de uitdagende vastgoedmarkt anno 2022

De vastgoedmarkt blijft snel veranderen als gevolg van gewijzigde economische omstandigheden en de uitdagingen waarmee vastgoedbeleggers op dit moment worden geconfronteerd, zijn aanzienlijk - variërend van een zeer dynamische woningmarkt en de introductie van nieuwe regels en voorschriften, maar ook toenemende inflatie, die de kosten en oplevering van nieuwe woningen beïnvloedt en stijgende rentetarieven veroorzaakt. Daarnaast, wordt een focus op ESG factoren steeds belangrijker over de gehele markt. Voor commercieel vastgoed komen er de uitdagingen van een post-Covid-wereld ook nog eens bij.

Het is duidelijk dat dit vastgoedbeleggers voor uitdagingen stelt. RNHB helpt middels haar financieringsoplossingen beleggers met deze uitdagingen. Wij werken samen met onze klanten aan een oplossingsgerichte kredietverleningsaanpak. RNHB schroomt daarbij niet de grenzen te verleggen in de manier waarop we financieringsoplossingen aan de vastgoedmarkt aanbieden.

Foto Interview CEO Stuart Lammin


 

RNHB's CEO, Stuart Lammin, legt verder uit:

Voor iedere klant een passende tariefstructuur -interview CEO Stuart Lammin

Voor iedere klant een passende tariefstructuur

Wij bieden klanten diverse opties om een passende tariefstructuur te kiezen bij een toenemende inflatiedruk en daardoor stijgende rentetarieven. Hierdoor kunnen klanten vroegtijdig in een financieringstraject voor rentezekerheid kiezen en minimaliseren wij de onzekerheid van mogelijke verdere rentestijgingen. Keuzemogelijkheden voor klanten staan daarbij centraal.

RNHB financiert nagenoeg alle soorten panden - interview CEO Stuart Lammin

RNHB financiert nagenoeg alle soorten panden

RNHB biedt kredietverlening voor nagenoeg alle soorten onderpanden in de vastgoedmarkt van puur residentieel tot diverse commerciële vastgoedonderpanden, voor nagenoeg alle locaties in Nederland. Wij kijken naar de duurzaamheid van het vastgoedobject, de locatie en de omgeving. Deze moeten toekomstbestendig zijn. Hierbij letten wij op het huidige gebruik, maar ook een mogelijk alternatief gebruik van het vastgoed zodat een toekomstbestendige belegging wordt gewaarborgd onder verschillende marktomstandigheden en ontwikkelingen. Beide perspectieven nemen wij mee in het structureren van een lening.

Flexibiliteit & innovatieve oplossingen - Interview CEO Stuart Lammin

Flexibiliteit & innovatieve oplossingen

RNHB denkt in het financieringsproces mee met haar klanten en heeft als uitgangspunt dat de lening de vastgoedstrategie van de klant moet accommoderen en niet andersom. Voor ons is flexibiliteit in lening structurering een belangrijk startpunt voor de interactie met de klant. Wij denken graag mee, in plaats van het voorschrijven van leningsvoorwaarden. Wij passen innovatieve oplossingen toe die onze klanten kunnen inzetten om vastgoed te kopen, ontwikkelen of te verbeteren. We streven ernaar om onze kredietverlening zodanig te structureren zodat onze klanten innovatieve ideeën kunnen realiseren. Dit leidt uiteindelijk tot maatwerkfinanciering voor onze klanten in plaats van een standaard hypotheek oplossing.

Verduurzamen doe je samen - Interview CEO Stuart Lammin

Verduurzamen doe je samen


RNHB faciliteert klanten bij het verduurzamen van beleggingen en het verbeteren van de energieprestaties van panden. Hierbij beperken wij ons zeker niet tot het meest duurzame segment van vastgoed. Juist door samen met de klant te investeren in minder duurzame beleggingen en die naar betere energie en milieuprestaties te transformeren, willen wij onze bijdrage leveren en klanten hierin bijstaan. Onze financieringsoplossingen kunnen daarin voor de klant en ons een kwalitatief beter product opleveren. RNHB staat haar klanten bij met een snel, transparant en efficiënt proces.

Heeft u vragen en/of opmerkingen?
U kunt ons iedere werkdag telefonisch bereiken van 8:30 - 17:30 op 030 799 66 66 of stuur een email naar marketing@rnhb.nl.

 

 

Disclaimer

Aan de inhoud van deze communicatie kunnen geen rechten worden ontleend. RNHB en (eventuele) andere leveranciers accepteren geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze publicatie en/of de informatie welke via deze publicatie wordt verstrekt. Deze informatie behelst op geen enkele manier een aanbod, advies of financiële dienst. RNHB biedt alleen financiering en  geeft geen advies. Laat u daarom goed informeren door een adviseur over eventuele risico’s voordat u een financiering afsluit. 

Blijf op de hoogte

  • Insights van experts uit de vastgoedmarkt                       
  • Onze visie op financieren en de markt                                           
  • Rente updates en andere relevante wijzigingen                     
     

Onze financieringen

  • Residentieel, commercieel of gemixt vastgoed financieren?
  • Vind al onze financieringen in één handig overzicht.
  • Voor startende beleggers en investeerders met een financieringsbehoefte tot €100 miljoen.