Hogere LTV's en wij financieren weer non food retail

Hogere LTV's en non food retail

Zo vlak voor het einde van 2021 informeren wij u graag nog over een aantal mooie wijzigingen die we deze decembermaand hebben doorgevoerd: aanpassingen in ons kredietbeleid die gunstig voor u kunnen uitpakken. 

LTV's verhoogd

Zo hebben we de maximale LTV bij commerciële vastgoedpanden (winkels, bedrijfsruimtes en kantoren) met een redelijk tot goede verhuur- en verkoopbaarheid verhoogd van 60% naar 70%.

Was u zich aan het oriënteren op een handelsfinanciering, maar hield onze maximale LTV u tot nu toe tegen? Ook deze hebben wij verhoogd. Voor residentieel vastgoed van 70% naar 80% en voor verhuurde combinatiepanden van 65% naar 75%. De verhuurbaarheid moet uiteraard redelijk zijn en de verkoopbaarheid redelijk tot goed. 

Non food retail weer mogelijk

Ons vertrouwen in de markt is groot. Aanvragen voor winkelpanden nemen we gewoon weer in behandeling, ook als de huurder van een winkelpand niet actief is in de voedingsmiddelenbranche. Was u net van plan om een pand met bestemming retail toe te voegen aan uw vastgoedportefeuille? Of het nu gaat om food of non food retail, wij financieren beide. 

Heeft u hierover vragen en/of opmerkingen?
U kunt ons iedere werkdag telefonisch bereiken van 8:30 - 17:30 op 030 799 66 66 of stuur een email naar aanvraag@rnhb.nl

Disclaimer blogs

Aan de inhoud van deze communicatie kunnen geen rechten worden ontleend. RNHB en (eventuele) andere leveranciers accepteren geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze publicatie en/of de informatie welke via deze publicatie wordt verstrekt. Deze informatie behelst op geen enkele manier een aanbod, advies of financiële dienst. RNHB biedt alleen financiering en  geeft geen advies. Laat u daarom goed informeren door een adviseur over eventuele risico’s voordat u een financiering afsluit. 

Bekijk onze financieringen

  • Residentieel, commercieel of gemixt vastgoed financieren?
  • Vind al onze financieringen in één handig overzicht.
  • Voor startende beleggers en investeerders met een financieringsbehoefte tot €100 miljoen.

Bereken wat u kunt lenen

  • Inclusief een rente indicatie.
  • Inzicht in uw cashflow.
  • Bewaar de berekening na afloop.