RNHB - De vastgoedfinancier van Nederland

Meer waarde creëren
met een financier die kijkt naar
wat écht mogelijk is?

 

Direct een rente-indicatie

Met onze rekentool krijgt u direct inzicht in uw financieringsmogelijkheden. 


Maatwerkoplossing?

Aanvragen of herfinancieringen vanaf € 2,5 miljoen vragen om een maatwerkoplossing.

Zij vertellen u hoe

Martijn Lentze is met zijn 070 Vastgoed één van de actiefste partijen in Den Haag in het herontwikkelen en transformeren van bestaande bouw. Met als kers op de taart een kerk.

Bekijk de video

In 2013 kochten ze hun eerste vastgoedbelegging. Nu hebben Jürgen van Denderen en Jochem Agterberg 26 woningen, waarvan het merendeel vanuit privé belegd.

Bekijk de video

Relatiemanager Michiel Oly en financieringsspecialist Roland Staats van RNHB vertellen wat we financieren, voor wie en waarom we maatwerk belangrijk vinden.

> Bekijk de video

Een financier die mogelijkheden ziet

Honderd procent focus op vastgoed

Het financieren van vastgoed is onze enige focus. Wij zien daardoor waar kansen liggen, ook bij projecten die net even anders zijn. We financieren in dorpen en steden door heel Nederland. Ziet u mogelijkheden, dan kijken we graag mee. 

> Bekijk wat wij financieren...

Wij zien waarde in wat er nog niet is 

Onze kennis van de vastgoedmarkt is uniek. We durven daarom net als u in kansen te denken. Creëer bijvoorbeeld waarde die er nog niet is, door uw verbouwing, splitsing of renovatie mee te financieren.

Meer over ons bouwdepot...

Financier ook panden die net even anders zijn

Een studentenwoning, heel wijkwinkelcentrum of een supermarkt beneden en woning boven? Met een financiering van RNHB is meer mogelijk. Wij financieren de meest uiteenlopende beleggingspanden.

> Kunnen wij uw belegging financieren?

Meer waarde creëren in vastgoed?

In onze co-creatie met MVGM, Savills, Colliers en Syntrus Achmea informeren wij u over ontwikkelingen binnen onze markt.

 

Ontdek alles...

Meer weten over onze maatwerkoplossing?

Onze maatwerkoplossing is er voor klanten die investeren in vastgoed vanaf € 2,5 miljoen, of u nou vanuit een BV, CV of fondsstructuur werkt. 

 

Neem contact op

Financieringsadvies nodig?

Natuurlijk kunnen wij u altijd informeren over de mogelijkheden van onze financiering, maar wij geven geen advies. Wij werken samen met een uitgebreid netwerk van onafhankelijke financieel adviseurs die u wel van dit advies kunnen voorzien. Heeft u advies nodig, neem dan contact op met uw financieel adviseur.