RNHB - De vastgoedfinancier van Nederland

Dé vastgoedfinancier van Nederland

Een vastgoedfinancier bij wie
u wél kunt groeien

Direct berekenen   Vrijblijvend aanvragen

Residentieel vastgoed

Woningen en appartementen

Te denken valt aan een studio, studentenhuis, eengezinswoning of compleet appartementencomplex.

Lees meer...

Commercieel vastgoed

Bedrijfsruimtes en kantoren

Van winkels tot industrieel vastgoed. Van een kantoorpand tot een bedrijfsverzamelgebouw.

Lees meer...  

Combinatiepanden

Combinaties wonen en werken

Een pand met een mixed use bestemming. Denk aan een bedrijfsruimte beneden en woonruimte boven.

Lees meer...

Herfinancieren van uw vastgoed

Als vastgoedbelegger weet u het als geen ander: in de loop van de tijd kan er veel veranderen. Zoals de rentetarieven in de markt, de marktwaarde van uw panden of het beleid van uw bank. 

Zeker sinds het uitbreken van de Covid-19 pandemie, krijgen vastgoedbeleggers hun vastgoed niet overal verlengd. Maar wat als u als belegger een prachtige portefeuille heeft opgebouwd, met vastgoedbeleggingen waar u nu én in de toekomst in gelooft? 

Als u de mogelijkheden verkent voor het herfinancieren van uw portefeuille, kan het interessant zijn om te kijken wat RNHB voor u kan en wil betekenen. Wij verstrekken herfinancieringen voor de meest uiteenlopende beleggingspanden. Heeft u een portefeuille met alleen maar residentieel of commercieel vastgoed? Bestaat uw portefeuille uit een mooie mix?  Wij kijken graag met u mee. 

Transformeren, renoveren of verduurzamen?

Heeft de woning waarin u wilt investeren achterstallig onderhoud? Bent u van plan om een voormalige bedrijfsruimte te transformeren naar woonruimte? Het verbouwen, transformeren of verduurzamen van residentieel vastgoed betekent letterlijk bouwen aan een solide en toekomstbestendige investering. Wij ondersteunen u daar graag bij. Bij RNHB kunt u uw transformatie of verduurzaming meefinancieren. 

Vraag kredietovereenkomst aan

Verhuur, handel en liquiditeit

U kunt zowel een aanvraag indienen voor een verhuurhypotheek als een handelsfinanciering. Een handelsfinanciering verstrekken wij alleen als deze bedoeld is om de koop van residentieel vastgoed te financieren.

Als u behoefte heeft aan liquiditeit, kunnen wij daarin ook voorzien door u een financiering te verstrekken. Hierbij wordt gekeken naar de overwaarde in het vastgoed. Met die overwaarde kunnen er middelen worden vrijgemaakt voor nieuwe investeringen. Mede daardoor kunt u de groei faciliteren die u voor ogen heeft.

Bereken direct wat u kunt lenen Vrijblijvend aanvragen

Martijn Lentze is met zijn 070 Vastgoed één van de actiefste partijen in Den Haag in het herontwikkelen en transformeren van bestaande bouw. Met als kers op de taart een kerk.

Bekijk de video

In 2013 kochten ze hun eerste vastgoedbelegging. Nu hebben Jürgen van Denderen en Jochem Agterberg 26 woningen, waarvan het merendeel vanuit privé belegd.

Bekijk de video

Relatiemanager Michiel Oly en financieringsspecialist Roland Staats van RNHB vertellen wat wij financieren, voor wie en waarom wij maatwerk belangrijk vinden.

> Bekijk de video

Meer waarde creëren in vastgoed?

In onze co-creatie met MVGM, Savills, Colliers en Syntrus Achmea informeren wij u over ontwikkelingen binnen onze markt.

Ontdek alles...

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over onze maatwerkoplossing?

Onze maatwerkoplossing is er voor klanten die investeren in vastgoed vanaf € 2,5 miljoen, of u nou vanuit een BV, CV of fondsstructuur werkt. 

 

Neem contact op

Financieringsadvies nodig?

Natuurlijk kunnen wij u altijd informeren over de mogelijkheden van onze financiering, maar wij geven geen advies. Wij werken samen met een landelijk dekkend netwerk van onafhankelijk financieel adviseurs die u wel van dit advies kunnen voorzien. Heeft u advies nodig, neem dan contact op met een financieel adviseur in uw buurt.