Maatwerkoplossingen

Grote vastgoedprojecten vragen om
een financiering op maat

U bent een professionele vastgoedbelegger met een groeiende verhuurportefeuille. Voor zowel commercieel als residentieel vastgoed vanaf € 2.5 miljoen biedt RNHB een oplossing op maat.

Neem contact op

Waarom een maatwerkoplossing bij RNHB?

Honderd procent focus op vastgoed

We hebben honderd procent focus op het financieren van vastgoed. We zien waar kansen liggen, ook bij projecten die net even anders zijn. We financieren in dorpen en steden door heel Nederland. Ziet u mogelijkheden, dan kijken we graag mee. 

Financier verbouwingen en transformaties mee

Wij begrijpen dat u potentie ziet in panden waar nog van alles aan moet gebeuren. Daarom financieren we verbouwingen, renovaties en splitsingen mee. Daarvoor bieden we per project een passende oplossing.

Eén op één contact met uw eigen client manager

Vanaf het moment dat u een financieringsaanvraag bij ons indient, krijgt u een eigen client manager toegewezen. Iemand die niet alleen verstand heeft van financieren, maar ook van vastgoed. En begrijpt dat u denkt in termen als leverage en return on equity.

Een maatwerkoplossing voor investeringen vanaf € 2.5 miljoen

Onze maatwerkoplossing is er voor klanten die investeren in vastgoed vanaf € 2.5 miljoen, of u nou vanuit een BV, CV of fondsstructuur werkt. Omdat we een vastgoedfinancier zijn, is huisbankierschap bij ons bovendien niet van toepassing. 

Neem contact op