We willen graag weten wat u van onze dienstverlening vindt

Wij zijn erg blij met u als klant en doen graag zaken met u. Nu én in de toekomst. Om onze dienstverlening nóg beter te maken, voeren we een tevredenheidsonderzoek uit onder onze klanten. Wij nodigen u hierbij van harte uit om deel te nemen aan dit onderzoek. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten.

Aan de hand van de vragenlijst kunt u uw mening geven over onze dienstverlening. Wij vinden het erg belangrijk om te weten wat u van ons vindt en hoe wij volgens u onze dienstverlening kunnen verbeteren. In dit onderzoek vragen wij u niet naar uw persoonlijke gegevens.

Bij elke vraag kiest u het antwoord dat het beste bij u past. Er zijn geen goede of foute antwoorden, het gaat om wat u vindt.

Het onafhankelijk marktonderzoekbureau MWM2 voert het onderzoek uit. Het onderzoek wordt gefaciliteerd door CrowdTech (onderdeel van MWM2). Uw antwoorden worden natuurlijk strikt vertrouwelijk behandeld. Op geen enkele wijze worden uw antwoorden gekoppeld aan uw persoonlijke gegevens.

Start het klantonderzoek

Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

Compleet maken klanten-bestand

Waarschijnlijk heeft u een brief van ons ontvangen om mee te doen aan dit klantonderzoek. U ontvangt een brief omdat we geen e-mailadres van u hebben. Wilt u uw e-mailadres aan ons doorgeven zodat we ons klanten-bestand kunnen aanvullen? Vul dan het onderstaande formulier in. Alvast dank.

E-mailadres doorgeven