De nieuwe werkplek | RNHB

 

Zelf meer waarde creëren?

Rendabel investeren vraagt om geloof in wat er allemaal wél mogelijk is. Wij vertellen u graag hoe onze financiering kan bijdragen aan uw doelstelling om meer waarde te creëren.

 

  Maken wij uw investering mogelijk? 

Ook honderd procent focus op vastgoed?

Exclusieve updates, automatisch in uw mailbox

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvangt u ieder kwartaal een update over de markten waarin wij financieren.

 Blogs over investeren in vastgoed

 Markt-updates

 

Meld u aan   

 

U bent volledig vrij een adviseur te kiezen welke het beste past bij uw situatie. Dat betekent dat u ook een adviseur kunt kiezen die niet in onze adviseurzoeker wordt weergegeven. De gekozen adviseur heeft geen enkel gevolg voor de beoordeling van uw aanvraag, noch heeft RNHB of de adviseur een (geldelijk) belang bij uw keuze voor een adviseur. De adviseurs weergegeven in onze adviseurzoeker zijn enkel opgenomen omdat ze regelmatig financieringsaanvragen indienen bij RNHB. Daardoor is de kans groot dat zij bekend zijn met onze standaarden en werkwijze. Weergave in de adviseurzoeker geeft geen enkele indicatie omtrent de kwaliteit van de adviseur of de slagingskans van uw aanvraag.

RNHB staat uitdrukkelijk niet garant voor de kwaliteit en kunde van de hun werkzaamheden van de adviseur of de inhoud van het gegeven advies.