De impact van corona op uw beleggingshypotheek
Wat kunt u van RNHB verwachten?

Veelgestelde vragen

Het coronavirus en alle bijbehorende maatregelen, hebben impact op onze economie en mogelijk ook op uw vastgoedbelegging. Om u juist in deze tijd goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij de meestgestelde vragen over onze financiering – van aanvragen tot passeren – op deze pagina verzameld.

 

 

Naar veelgestelde vragen 

Service en bereikbaarheid RNHB onveranderd ondanks coronavirus

Bij RNHB acteren wij serieus op de maatregelen die door de overheid zijn aangekondigd. Wij vinden uw gezondheid en dat van onze medewerkers het belangrijkst. Desondanks blijven wij óók in deze tijd open voor al uw vragen en aanvragen. Dat doen wij op de manier zoals u van ons gewend bent: op werkdagen tussen 8:30 en 18:00 uur per mail of telefoon, en 24 uur per dag via onze website.

Lees meer

'Juist nu is verbondenheid van onschatbare waarde'

  2 min.

Horecazaken zijn dicht en lokale retailers hebben het eveneens lastig. Het coronavirus en alle bijbehorende maatregelen roepen veel vragen op. Ook bij vastgoedeigenaren, die hun panden aan deze ondernemers verhuren. Ivo Knottnerus, CEO van RNHB, schreef daarom een open brief. 'Ook in deze tijd zijn wij er voor onze klanten en blijven wij financieren.'

Lees meer 

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden of als u met ons in contact wilt komen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8:30 en 20:00 uur. 

Laatste update op deze pagina: 2 juni 2020

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. RNHB is voor haar informatievoorziening afhankelijk van de overheid, (publieke) instanties en beroepsorganisaties. RNHB en (eventuele) andere leveranciers accepteren geen aansprakelijkheid voor de inhoud en juistheid van deze informatie. In specifieke en uitzonderlijke gevallen kunnen andere voorwaarden gelden of andere afspraken worden gemaakt. RNHB streeft ernaar haar informatievoorziening zo accuraat en actueel mogelijk te houden. Desalniettemin kunnen gewijzigde omstandigheden ertoe leiden dat de informatie op deze pagina achterhaald is. De informatie op deze pagina kan daarom per direct worden gewijzigd zodra de omstandigheden daartoe aanleiding geven.