Application Consultant

Ben jij de Application Consultant die de cohesie tussen klanten, medewerkers en leveranciers optimaal wil laten verlopen? Ben jij van nature klantgericht met oog voor efficiency en het doorontwikkelen daarvan?

 

Wat ga je doen?
Als Application Consultant zorg je ervoor dat onze klanten, medewerkers en leveranciers optimaal kunnen samenwerken, zonder dat zij merken dat er vele verschillende partijen en technologie worden gebruikt. Dit vereist kennis van de moderne werkplek van Microsoft, van onze product waardeketen, (financiële) business processen en marktkennis van Cloud applicaties. Je werkt intensief samen met architecten, analisten, service agents en eindgebruikers bij het oplossen van incidenten, realiseren van wijzigingen, actualiseren van de CMDB en het selecteren, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) technologie. Als Application Consultant ken je de Enterprise Architectuur principes van RNHB en ben je verantwoordelijk voor het borgen ervan in RNHB’s cloud-first landschap, zodat deze eenvoudig, kosten effectief, gestandaardiseerd en veilig blijft. De Application Consultant werkt binnen de afdeling Information Technology en rapporteert aan de Director IT.

 

Wat vragen wij?
Om succesvol in deze functie te zijn ben jij ondernemend, ambitieus, werk je graag in een team weet jij door je eigen verantwoordelijkheid te nemen de afgesproken resultaten te boeken. Vanwege jouw ervaring begrijp je wat de eindklant nodig heeft en vind je het leuk dit te vertalen naar een kwalitatief goede oplossing. En verder:

•    Heb je een afgeronde opleiding in Information Management, Information Engineering of Bedrijfskundige Informatica;
•    Heb je minimaal minimaal 5-8 jaar werkervaring bij voorkeur als Functioneel en/of Technisch Applicatie Manager of Service Agent;
•    Heb je kennis van kennis van Cloud computing Microsoft Azure, Office 365, Dynamics 365;
•    Ben je gecertificeerd MCPS, MCSA, MCSE of TOGAF;
•    Heb je een mooi netwerk opgebouwd van professionele software leveranciers;
•    Beschik je over uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden;
•    Beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij jou?
•    Een ambitieus team in een informele en platte organisatie die volop in beweging is;
•    Gezellige collega’s die elkaar ondersteunen;
•    Een werkplek op een goed bereikbare locatie naast het station in hartje Utrecht (WTC), met een indrukwekkend uitzicht over de stad;
•    Goede, moderne arbeidsvoorwaarden, zoals onbeperkt verlof;
•    Alle vrijheid én ondersteuning om je werk te doen en je te ontwikkelen;
•    Een RNHB-bar met karaokeset, tafeltennis en tafelvoetbaltafel om op zijn tijd te kunnen ontspannen;
•    Lekkere koffie en elke dag vers fruit.

 

Wie zijn wij?
Bij RNHB waait een frisse wind! Met het zelfstandig worden hebben wij een belangrijke koerswijziging ingezet: bij RNHB kan het wél. Want wil je bijvoorbeeld financiering voor een pand waar je zelf niet in gaat wonen? Vaak een lastig verhaal voor een grootbank. Bij ons kan het wél. Samen met een klant aan een vastgoedplan sleutelen voor een beter rendement? Er is bijna geen financier die daar de kennis voor heeft. Bij ons kan het wél. En samen met je collega’s het bedrijf verder opbouwen en jouw eigen rol uitbouwen? Ook dat kan bij ons. En het werkt. Zo goed zelfs dat onze portefeuille jaarlijks groeit en ons team in korte tijd verdubbeld is in omvang. 

We willen een persoonlijke dienstverlener zijn, die het anders aanpakt. Van de gebaande paden afgaan en oplossingen zoeken. De lijnen zijn kort, het tempo ligt hoog. Geen dag is hetzelfde. Vernieuwen is voor ons het allerbelangrijkst. Zo verbeteren we onszelf keer op keer. Die energie vóel je zodra je binnenkomt in ons kantoor in hartje Utrecht en die werkt aanstekelijk.
 

Enthousiast geworden over deze uitdaging?

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Viec Nguyen via vnguyen@rnhb.nl, of bel 06 19 77 94 36. 

Ben jij enthousiast over deze uitdaging en zie je aanknopingspunten vanuit je eigen achtergrond? Reageer dan snel via deze link: https://rnhb.inhroffice.com/nl/job/207630/apply. We zien graag je reactie tegemoet.

* Een screening maakt deel uit van het onboardingstraject.
* Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.