Analist Customer Due Diligence

Wil jij meewerken aan het weren van financiële criminaliteit?

 

Wat ga je doen?

De Analist Customer Due Dilligence komt te werken in een projectorganisatie bij het CDD Review team. Samen met andere Analist Customer Due Diligence collega’s zorg jij ervoor dat RNHB alleen zaken doet met integere partijen. Hiervoor richt je je op het uitvoeren van de periodieke CDD onderzoeken op onze bestaande klanten.

Uiteindelijk is het doel om volledige, juiste en auditable klantdossiers op te leveren. Hierdoor is RNHB beter in staat zich tegen financiële criminaliteit te weren. In deze dynamische functie werk je samen met diverse specialisten om tot een evenwichtige beoordeling te komen en ben je een aanspreekpunt voor verschillende stakeholders. Zo sta je in contact met o.a. juristen, compliance officers en vastgoedspecialisten. Hierbij weet je in het uitvoeren van je werkzaamheden een goede balans te vinden tussen klant- en organisatiebelang. Het betreft een projectmatige, tijdelijke opdracht van 3 maanden om de Reviews die in 2021 plaats moeten vinden, tijdig af te ronden.

Wat vragen wij?

Onze Analist Customer Due Dilligence is analytisch, kritisch, zorgvuldig, nieuwsgierig en doortastend. Je bent in staat om jouw analyse zowel in het Engels als in het Nederlands mondeling en schriftelijk transparant, duidelijk en bondig te verwoorden en goed over te brengen op betrokkenen. Je staat stevig in je schoenen, communicatief sterk, kunt omgaan met weerstand, bent niet tevreden zijn totdat alle details helder zijn en gaat op inhoud de discussie aan waarbij je tevens oog hebt voor de relatie. En verder:

  • Ben je minimaal vanaf 1-10 voor minimaal 3 maanden beschikbaar
  • Ben je gewend te werken in tijdelijke functies
  • En ben je dus plug and play voor het beoordelen van CDD dossiers
  • Heb je tenminste 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in de financiële dienstverlening, met name op het vlak van financiële criminaliteit (CDD, KYC, AML);
  • Heb je relevante Wwft cursussen gevolgd ;
  • Beschik je over stevige inhoudelijke kennis en ben je in staat om integriteitsrisico’s, juridische bedrijfsstructuren, transacties en landenrisico te beoordelen;
  • Word je graag uitgedaagd, toon je lef en ondernemerschap en haal je plezier uit het oplossen van inhoudelijke uitdagingen;
  • Functioneer je zelfstandig, maar werk je ook graag in een team;
  • Beheers je zowel de Engelse als de Nederlandse taal in woord en geschift.

Wat bieden wij jou?

Tijdelijke functie voor 3 maanden met optie tot verlenging;
Een uitdagende opdracht met verantwoording
Een RNHB-bar met karaoke set, tafeltennis en tafelvoetbaltafel om op zijn tijd te kunnen ontspannen;
Lekkere koffie en elke dag vers fruit;
Ambitieuze collega’s waarvan je kunt leren

Wie zijn wij?

RNHB is een toonaangevende Nederlandse buy-to-let en mid-market kredietverstrekker, met kennis over de nationale, regionale en lokale vastgoedmarkt. RNHB verstrekt leningen van EUR 50.000 tot 50 miljoen en alles daartussen, voor commercieel vastgoed, residentieel vastgoed en gecombineerde panden. RNHB financiert vastgoed door heel Nederland en biedt maatwerk voor het middensegment van de vastgoedmarkt.

RNHB bestaat al enkele jaren en er waait een frisse wind! RNHB is een scale up organisatie die in de afgelopen periode zeer sterk is gegroeid en deze groei verder wil doorzetten in de vastgoedsegmenten waarin zij actief is. Samen met je collega’s het bedrijf verder opbouwen en jouw eigen rol uitbouwen? Dat kan bij RNHB. De portefeuille groeit jaarlijks en het team is in korte tijd verdubbeld in omvang. RNHB wil een persoonlijke en online financiële dienstverlener zijn, die het anders aanpakt. Van de gebaande paden afgaan en oplossingen zoeken. De lijnen zijn kort, het tempo ligt hoog. Geen dag is hetzelfde. Vernieuwen is voor RNHB het allerbelangrijkst. Zo verbeteren zij zichzelf keer op keer. Die energie vóel je zodra je binnenkomt in het kantoor in hartje Utrecht en die werkt aanstekelijk.

Wil je reageren?

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Viec Nguyen via vnguyen@rnhb.nl, of bel 06 19 77 94 36.

Ben jij enthousiast over deze uitdaging en zie je aanknopingspunten vanuit je eigen achtergrond? Reageer dan snel! Stuur dan je CV én motivatie naar werkenbij@rnhb.nl.

We zien je reactie graag tegemoet.
Een screening kan onderdeel uitmaken van het onboardingstraject.